Casa > Exposició > Contingut

com treure per sobre la pica de comptador

Jun 15, 2017

La pica de nou pot ser recoberts amb una capa d'animal o greix vegetal, aïllar la superfície de lapicadel material corrosiu.

Si la superfície de la pica és simplement vitralls amb oli, pot utilitzar un Netejador neutre i netegeu-la amb l'esponja. No recomanem l'ús de filferro pilota neteja, fàcil deixar rascades.

p201612150939038436429.jpg

Sempre hi ha una capa de greix a la superfície de lapica, i si voleu netejar-lo de forma natural, pot raspar-lo amb un nucli de fruita. El nucli de fruit conté pectina, pectina té l'efecte d'eliminació d'oli i la brutícia.

Embornals no pot ser abocat a bullir líquids brou o corrosiu. Netejar el netejador o àcid amb àcid.

Enfonsar melmelada, pot utilitzar la bomba mànega endollar a la claveguera, i llavors posar una petita quantitat d'aigua a l'abeurador i finalment sense parar d'alegria, l'abeurador pot ser ràpidament aclarits.

Enfonsar el tap de desguàs, vostè pot abocar la solució de sosa en la fuga, després d'una estona, la deposició en el tub es es descomponen, el últim esbandida amb aigua, es pot desbloquejar.

Hi ha una altra manera de dragar un pal de plàstic en la fluvial, l'aigua al lavabo i contracció de les canyes de plàstic, succió i pressió, el bloqueig del sediment es renten.