Casa > Exposició > Contingut

com plomar una pica de cuina de 2 plats

Jun 08, 2017

Instal·lació de rentaplats-Rentaplats Introducció a la instal·lació de rentaplats

1, alçada. Sigui quin sigui el dipòsit instal·lat, trieu l'alçada que més us convingui. El dipòsit d'acer inoxidable s'ha d'instal·lar amb l'alçada de la consola de cuina, de manera que en la vida quotidiana de l'ús sigui més convenient.

2, fase d'instal·lació de la conca. La plataforma de la plataforma de cuina és fàcil d'instal·lar, sempre que es pugui obrir el forat sobre la taula. A l'escenari, l'estil flux de la conca té una varietat de disseny de vora per triar, per assegurar que la separació de l'acer inoxidable i la separació de la connexió Mesa no funcionin de forma uniforme, no pot tenir una situació de filtració d'aigua.

p201703021131235806808.jpg

3, instal·lació de la plataforma plana de Taiwan. El mètode d'instal·lació de la conca plana s'adapta per realitzar l'efecte de la instal·lació sense fissures de la pica de cuina d'acer inoxidable i Mesa. La vora plana d'acer inoxidable permet netejar fàcilment les gotes d'aigua i altres taques a la pileta d'acer inoxidable, no es deixaran taques a la pica i Mesa Gap, seguretat i salut. Gràcies a la instal·lació sense fissures de lavabos i taulells de cuina, hi ha un major ús de l'espai. Ampolla d'acer inoxidable i taula Perfect match, agradable en aparença.

4. Instal·lació de la conca inferior. Els dipòsits d'acer inoxidable que utilitzen la plataforma sota el mètode d'instal·lació de la conca, s'instal • len a sota de la taula els sumideros d'acer inoxidable, amb un major ús de l'espai, una taula fàcil de netejar.