Casa > Exposició > Contingut

com instal·lar-se sense restringir el granit d'acer inoxidable

Jun 14, 2017

creuen que el contacte amb els amics d'enfonsament d'acer inoxidable de Undermount serà molt similar al mètode d'instal·lació d'aquest tipus d'embornals, i això és molt popular als últims anys en un mètode d'instal·lació Flume. La instal·lació de la pileta no només té un millor efecte decoratiu, sinó que també en l'ús de l'efecte i l'ús de la vida té un gran avantatge. A continuació, els petits us presenten detalladament. Mètode d'instal·lació de la dissipació de l'acer inoxidable , els amics interessats saben sobre això.

p201612150940303352468.jpg

Disminució Instal·lació d'instal·lació de faucet d'acer inoxidable

En la instal·lació de la pica, la posició de la taula ha de ser la mida del mateix lavabo i la mida de la zona. Així, al triar la pica, assegureu-vos d'entendre la mida de la pica. Eviteu tornar a treballar. Aleshores, el primer pas en la instal·lació de la plataforma de la plataforma de cuina és instal·lar l'aixeta, l'accés de l'interruptor d'aigua ha d'estar fermament, ja que l'aixeta té punts freds i calents, això és degut a que l'aixeta inferior a la canonada d'entrada té dos, un representant de aigua freda un altre representa aigua calenta, les dues canonades juntes per connectar-se a la mànega i no confonguin la posició. Aquesta és la instal·lació de faucet durant la instal·lació de la pica de la cuina.

Disminució del tub d'instal·lació d'instal·lació d' acer inoxidable

El tub d'entrada, de fet, és el drenatge d'aixetes de les dues canonades. En primer lloc, per connectar un tub d'aigua a la zona de drenatge, la instal·lació ha de prestar atenció a la fermesa i l'estabilitat, però també a prestar atenció a aquestes dues canonades d'entrada d'aigua ia la ubicació del fred, no cometi errors. El mètode d'instal·lació i la forma de dues canonades són similars, però la temperatura de l'aigua no és la mateixa. Aquesta és una part molt important de la instal·lació de la base de la pica de la cuina, prepara el pla de recerca abans d'hora, i després explora la plataforma de la cuina per instal·lar el procés, no sempre serà un error.

Desmuntatge de penjolls d'instal·lació d'acer inoxidable

L'anomenada peça coincident, de fet, és evitar que la bretxa sigui massa petita, i provocar que el dipòsit d'aigua sacseja la inestabilitat i estableixi els accessoris. També és la part més important de la instal·lació de la plataforma de baix de la pica de la cuina. Després d'omplir la pileta amb aigua, proveu el forat de desbordament, filtreu el drenatge blau i descobriu que l'aigua es filtra al voltant de la pica i, a continuació, torneu a treballar immediatament, comproveu la instal·lació al voltant de la pica. Amb la configuració de la peça penjant, l'ús de cargols per estrènyer l'anivellament, en l'ús del gel de sílice que es tanca al voltant de la pica, per assegurar-se que el dipòsit d'aigua al voltant i l'uniforme de taula. Encara que donar suport a la pel·lícula no és suficient per pensar, però al cap ia la fi, també és la plataforma de cuina instal·lada en el procés d'un anell.