Casa > Exposició > Contingut

com instal·lar undermount acer inoxidable piques de cuina

Jun 14, 2017

Pica de la cuina és molt important, perquè vam rentar plats cada dia, són inseparables de l'aigüera, podem dir que la pica té un impacte directe en la salut de les nostres vides. Per a molts consumidors compraranpiques d'acer inoxidable, per tal que la conveniència de neteja diària i acabat, bella la vida, per a la salut no tindrà un impacte. Així com instal·larpica de cuines d'acer inoxidable?

1, s'instal·larà a l'aixeta connectat amb antelació a l'entrant de l'interruptor d'aigua, la instal·lació ha de prestar atenció a la cohesió de l'empresa, sinó també prestar atenció a un detall, és la localització de la canonada d'aigua calenta i freda, no cometre errors.

p201704061110304788215.jpg

2, desbordament forat és per evitar el dipòsit d'aigua per desbordar la protecció del forat, així en la instal·lació del forat de desbordament de canonada d'aigua, posar atenció en el segellat amb el cos de solc, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua propi no fuites.

3, la cistella de filtre sota el tub de la claveguera en la instal·lació, l'atenció principal a la connexió entre la canonada d'aigua i el solc, no només de ser ferma, sinó també per segellar.

4, normalment la gent a comprar dos pica cistella de filtre, però la distància entre les canonades d'aigua, dos treballadors en la instal·lació, es basarà en la situació real de la canonada de desguàs de tallar, en aquest moment posar atenció en el segellat entre cada interfície , el problema comú fuita es produeix en aquestes articulacions.

5,pica de cuines d'acer inoxidablea la taula, la necessitat d'instal·lar a l'abeurador i la taula de suport a la peça penjants, la pica instal·lats fermament, per evitar petits buits causats per la influència de solc.