Casa > Exposició > Contingut

com instal·lar un receptor d'acer inoxidable de muntatge superior

Jun 16, 2017

com instal·lar un receptor d'acer inoxidable de muntatge superior

1, s'instal·larà a l'aixeta amb antelació connectat a l'entrada de l'interruptor d'aigua, la instal·lació haurà de prestar atenció a la cohesió de l'empresa, però també prestar atenció a un detall, és la ubicació del tub d'aigua calenta i freda, no cometre errors.

2, el forat de desbordament és evitar que el dipòsit d'aigua desbordi la protecció del forat, per tant, en la instal·lació del forat de desbordament de la canonada d'aigua, prestar atenció al segellat amb el cos de ranura, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua no es filtra.

3, la cistella de filtre sota la canonada de clavegueres de la instal·lació, principal atenció a la connexió entre la canonada d'aigua i la ranura, no només per ser ferma, sinó també per segellar.

p201612150939234393790.jpg

4, en general, la gent comprarà dos pica de filtre, però dos de la distància entre les canonades d'aigua, els treballadors de la instal·lació, es basaran en la situació real de la canonada de drenatge que es tallarà, en aquest moment per prestar atenció al segellat entre Cada interfície, el problema de fuga comú es produeix en aquestes unions.

5, la pica a la taula, la necessitat d'instal·lar-se a l'abeuradora i la taula que sosté la peça penjada, la pileta instal·lada amb fermesa, per evitar petits buits provocats per la balancera.