Casa > Exposició > Contingut

com instal lar superior Mont pica en granit

Jun 15, 2017

Com instal·lar la pica, aquí tinc alguns principis generals per ainstal·lant embornals:

No importa el que l'estructura de la cuina, la ubicació de la pica ha de ser tant com sigui possible d'acord amb el principi d'aigua còmode, no et moguis arbitràriament, en cas de bloqueig de l'aigua.

Piques i estufes massa proper portarà molèsties a l'operació, han de tenir en compte la distància de seguretat entre dos, deixant l'espai per poder visualitzar els elements i les operacions, la nevera millor ipicabanda, l'estufa a l'altra banda, aquesta disposició triangular és el disseny més estalvi d'espai.

p201703011102219442058.jpg

Si la cuina és a l'aigua just a la cantonada, vostè pot dissenyar la cantonada de l'armari com a zona de rentat, amb una especialment adequats per a la cantonada de l'abeurador en forma de ventall, per tal que la canonada es concentra a la cantonada de l'armari del Racó , augmentant considerablement la capacitat d'emmagatzematge global d'armaris, però també més convenient operació.

Si la pica davant la finestra, és important tenir en compte si l'alçada de l'aixeta afectarà l'obertura i tancament de la finestra, en comptes de posar la pica en el costat oposat de la finestra, llavors a considerar els factors de llum de fons , preferentment a la zona de rentat amb auxiliar font de llum.

L'espai de dalt lapica, si és una baixa o Penjoll té una funció de recepció forta, segons la col·locació raonable de categories farà que l'operació de rentat més convenient.