Casa > Exposició > Contingut

com instal·lar un lavabo de cuina individual

Jun 12, 2017

La instal·lació correcta de pica de cuina d'acer inoxidable i altres

Els productes de maquinari de la cuina poden evitar la contaminació de la cuina

Des dels anys vuitanta del segle XX, els higienistes nacionals han començat a prestar atenció a la contaminació de l'aire interior i als efectes sobre la salut. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) va celebrar la seva primera conferència sobre "Qualitat de l'aire i salut a l'aire lliure" als Països Baixos a principis dels vuitanta, i s'ha realitzat diverses vegades per estudiar la relació entre la qualitat de l'aire interior i la salut humana i el clima, de l'aire interior i problemes ambientals. La investigació sobre la contaminació de la sala i la prevenció i control és un assumpte molt important. Perquè les últimes víctimes de la contaminació ambiental són els éssers humans. El seixanta-vuitanta per cent del temps actual es troba en les activitats cobertes, especialment els infants i els joves i persones grans amb discapacitat a la sala més temps. Seguit per la contaminació de l'aire interior és sovint més greu que l'exterior. Entre elles, la contaminació de l'aire de la cuina és una gran part de la contaminació de l'aire interior, la contaminació de l'entorn hogareño ha estat molt preocupada per les persones.

Abans d'instal·lar la pica de la cuina , s'haurien d'instal·lar les aixetes i les canonades d'entrada. Quan instal·leu l'aixeta, no només es requereix una instal·lació forta, sinó també el fenomen de filtració d'aigua a la connexió.

Un cop finalitzada la instal·lació d'algunes de les peces funcionals del dipòsit, podeu col·locar la pica a la posició corresponent a la taula, preparada per iniciar el proper instal·lador.

p201703011137178968197 (1).jpg

1, la instal·lació de la pica principal de la cuina   tub d'entrada

S'instal·larà a l'aixeta davant de la canonada d'entrada connectada a l'interruptor d'entrada d'aigua, la instal·lació ha de prestar atenció a la convergència de l'empresa, però també prestar atenció a un detall, és a dir, a la posició de canonada d'aigua freda i calenta, no sobre equivocat.

2, instal·leu el forat de desbordament de la canonada d'aigua

El forat de desbordament és evitar el desbordament de la pileta per protegir el forat, de manera que, en instal·lar el forat de desbordament de la canonada d'aigua, presti atenció al segell amb el dipòsit del segell, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua no es filtra.

3, instal·leu la cistella de filtre per la canonada d'aigua

Filtra la cistella de canonades d'aigua a la instal·lació, l'atenció principal entre la canonada d'aigua i la convergència entre el tanc, no només per ser forts, sinó també per segellar.

4, la instal·lació del drenatge general

En general, la gent comprarà dos pica de cistell de filtre, però la distància entre les dues canonades a prop dels treballadors de la instal·lació, d'acord amb la situació real del tall de tubs de drenatge corresponent, en aquest moment es prestarà atenció a cada interfície entre el segell, la fuga comuna apareixen problemes en aquesta convergència.

5, la instal·lació del tanc de reforç de plaques penjants

Fregui a la taula, la necessitat del dipòsit i la taula entre la instal·lació de suport dels cupons, el dipòsit instal·lat fermament, per evitar el petit buit que va portar a l'esquerra i la dreta tremolant.