Casa > Exposició > Contingut

com instal·lar la pica de cuines overmount

Jun 15, 2017

Generalment la part inferior de la a través del país, té una capa de recobriment, millor revestiment és el revers del tanc amb morter de polvorització, el comú és una Junta de goma afixada al fons, això es diu que té dos funcions:

L'efecte anti-soroll: la part inferior de l'abeurador aerosol o full de goma enganxosa i fa no caiguda fora, pot reduir l'aigua d'aixeta sobre l'impacte de la part inferior del soroll olla, jugat un efecte que amorteix, utilitzat per silenciar.

L'efecte anti-condensació d'aigua: Encara que no es filtren la pica, però a la paret exterior de lapicaés fàcil de produir condensació del vapor d'aigua. Congelats a la pica, vapor d'aigua serà inferior de Conca d'aglutinació per gotetes d'aigua forma, que farà l'interior del Gabinet humit. A la part inferior del tanc ruixat amb una capa adequada, poden reduir o fins i tot eliminar la diferència de temperatura, la formació de gotes d'aigua, revestiment de qualitat té una certa absorció funcionar, protegir Gabinet d'inundació;

p201702281751018954764.jpg

A continuació, descriu com instal larPica de cuina overmount

La vora de la pica és inferior a la superfície de pedra.

L'ús deOvermounttaula no és fàcil de trencar la columna, fàcil de netejar, no és fàcil plantejar bacteris, no hi ha fuites. L'original és de porcellana, ferro colat, com la taula més pesat utilitzat, a partir de 2000, d'acer inoxidable sota la Conca també ha esdevingut popular. La conca és molt convenient netejar, neteja pot ser directament sobre la superfície de la distància restant a la piscina, la taula a l'aigua fàcilment pot fluir en la conca.Pica cuina overmountproducció és la taula del mateix material i purins s'enfonsarà a un, fuites d'aigua primer es resolguin i l'aparició de bonica, fàcil d'utilitzar, però fer la conca inferior és generalment una mà costos de processament. Seu únic inconvenient, si voleu canviar l'ús d'una pica, no es pot treure la conca inferior i la conca de l'escenari és lliure de desmuntar.