Casa > Exposició > Contingut

Com instal·lar un receptor de taulell de cuina

May 22, 2017

Un propietari local d'Internet per comprar un lavabo i una taula de pedra instal·lada en inoxidable ha estat d'acord amb la grandària d'aquest forat en línia, és la seva pròpia dotzenena de gabinets, comprar taulells de pedra de quars, maquinària de pedra ja molt lluny. No podreu trobar la instal·lació del maquinari de la pica, així que he decidit fer el meu compte.

Però la instal·lació de les vies d'aigua es va trobar amb molts problemes, la primera instal·lació és la vàlvula d'angle de l'aigua freda, la vaig utilitzar per proporcionar-me les matèries primeres embolicades a la vàlvula angular i, després, girar a l'interior del filferro em vaig envoltar molt Matèries primeres, torçar quan és fàcil torçar el final, i després obrir aigua calenta i freda, he trobat que vaig enroscar la vàlvula de dues cantonades o la filtració. Crec que alguns amics també es troben amb aquesta situació, en general, la matèria primera amb la qualitat no és, dues solucions, la substitució d'altres matèries primeres de bona qualitat o l'ús del cable de cànem.

p201612150938331998588.jpg

L'amiga del propietari té por de seguir filtrant, va dir simplement utilitzar Mas Bar! Però la seda del cànem és diferent del cinturó de la matèria primera, enredat més es girarà per no entrar, menys que la matèria primera no és tan bona com el cinturó, només per embolicar-ho només es pot. I si l'ús de matèries primeres, sense desarmar, pot torçar la vàlvula d'angle, i amb filferro de cànem, es trencarà la mà molt laboriosa, si s'utilitza per a la clau, serà la vàlvula de cantonada que hi ha a sobre del paó, per evitar que la superfície de la vàlvula diagonal de la El revestiment causat danys, el propietari no és còmode.

La instal·lació de la vàlvula d'angle, l'aigua freda i calenta amb tubs trenats, i la instal·lació de la vàlvula d'alleujament de pressió instal·lada a la vàlvula general de pressió a l'aigua freda, fixeu-vos en la vàlvula de pressió per sobre de la direcció de l'aigua, no instal·leu-la.

A continuació, s'instal·larà l'aixeta, la pissarra estabilitzada a la taula de pedra, s'enfonsarà la canonada d'aigua a l'interior del tub. L'últim és jugar a cola de vidre, cola de vidre usarà l'arma de cola, no hi ha pistola de cola, encara que també pot jugar, però ha de ser de cola de vidre superior. Vaig fer servir la pistola de cola i, a continuació, el costat de la cola amb el dit índex per netejar la cua de forma suau, reproduint dues vegades la cola de vidre i després acabant.

Si trobeu aquesta situació, també podeu instal·lar una prova, no és difícil, al cap ia la fi, encara que la instal·lació sigui més lenta, però que el mestre instal·lat sigui més detallat.