Casa > Exposició > Contingut

com instal·lar caiguda a la pica sobre el taulell de granit

Jun 15, 2017

Abans de comprar la pica, consideri com la pròpia pica i la taula de treball poden formar l'estructura més raonable, hi ha tres tipus de mètodes d'instal·lació: la plataforma d'escena, la bassa inferior i l'emmotllament de la taula.

p201702281607460422590.jpg

1, Conca de l'escenari:

La vora de la pica de la conca és a la part superior de la taula, la conca de l'escenari general és de metall. L'acer inoxidable o la capa externa de l'esmalt s'enfonsen de pes lleuger, només per la vora del valgus a la taula amb cargols o fixa fixa pot ser, la connexió fixa a través de vidre o fang d'acer plàstic per completar, però molt de temps, gel de sílice fàcil a produir negre bacteris, a més de degumming després d'una fuga fàcil. La conca escènica en l'aspecte de revisió és més convenient, pot reduir-la. Algunes de les canaletes i la ranura són separades, per convertir-se en la necessitat d'una instal·lació separada dels accessoris, amb cargols en el fons fixat, aquest estil en l'estructura no és gens erroni, només en el Groove i en la unió externa del buit necessita atenció addicional per mantenir-se net.

2, sota la conca:

La vora de la pica està per sota de la superfície de la pedra. L'ús de la taula de la taula inferior de la taula no és fàcil de trencar, és fàcil de netejar, és fàcil de recórrer bacteris, no hi ha fugues. L'original és de porcellana, de ferro fos, com la taula més pesada utilitzada, a partir del 2000, l'acer inoxidable sota la conca també s'ha popularitzat. La conca és molt convenient per netejar, la neteja pot estar directament a la superfície de la resta de la piscina, la taula de l'aigua pot fluir fàcilment a la conca. Sota la taula de la producció de la taula es troba el mateix material i el llistó s'enfonsarà en una, la primera fuita d'aigua a resoldre, i l'aspecte de bellesa, fàcil d'usar, però la part inferior de la conca sol ser un altre cost de processament manual. El seu únic inconvenient, si voleu canviar l'ús d'una pica, no es pot treure la bassa inferior, i la plataforma d'escena és lliure de desmuntar-se.

3, amb la taula que forma:

Si l'acer inoxidable s'enfonsa, i els gabinets també estan fets d'acer inoxidable, es pot soldar amb la bassa d'aigua (a diners addicionals), en una. Les superfícies artesanals de Shitai també es poden integrar amb els embornals de pedra artificials i les superfícies de Shitai artificials.