Casa > Exposició > Contingut

com instal lar el taulell de bany s'enfonsa

Jun 11, 2017

Abans deinstal·lar la pica, les canonades aixeta i entrada hauria de ser instal·lat. Quan instal·lant l'aixeta, no només requereix una instal·lació fort, però també el fenomen de interuniversitari a la connexió. Quan l'Assemblea principal és recomanable instal·lar els necessaris parts fixes el coure pur o acer inoxidable, per evitar l'oxidació i putrefacció.

El després de lainstal·laciód'algunes de les parts funcionals del tanc s'ha completat, podeu posar la pica en la posició corresponent a la taula, a punt per iniciar l'instal·lador següent.

Instal·lar l'aixeta a la canonada d'entrada. S'instal·larà a l'aixeta al costat de la canonada d'entrada connectat a l'interruptor d'entrada, la instal·lació ha de prestar atenció a la convergència de la firma, no massa ajustades o massa fluix, però també prestar atenció a un detall, és a dir, calenta i canonada d'aigua freda posició ha quedarà bé fred, hi ha moltes famílies calenta no segueix les normes per fer, condueix a l'aigua quan la palanca aixeta termòstat canvia en la direcció oposada.

p201612150938543582752.jpg

El forat de desbordament és evitar el desbordament de lapicaper protegir el forat, així quan instal·lant el desbordament forat a la canonada d'aigua, atenció al seu segell amb el tanc en el segell, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua propi no fuites. És millor segellar amb cola de vidre.

Filtrar la cistella de canonades d'aigua en la instal·lació, l'atenció principal entre la canonada d'aigua i la convergència entre el dipòsit, no només per ser forta, sinó també per segellar. Aquesta és la part clau del tanc sovint problemes, la millor atenció per fer front.

Normalment la gent a comprar dos pica de filtre cistella, però la distància entre les dues pipes a prop els treballadors en la instal·lació, segons la situació real de la canonada drenatge acarament tall, aquesta vegada de prestar atenció a cada interfície entre el segell.

Prova de drenatge, fins que es completi la instal·lació bàsica, la cistella de filtre també està instal·lat en el següent pas per començar l'experiment. Per fer la prova de drenatge, la necessitat d'omplir el tanc ple d'aigua, mentre provava el dos filtre cistella i desbordament forat drenatge d'aigua. Drenatge, si troba on hi ha el fenomen de interuniversitari, s'ha refer immediatament i llavors prémer la gorra fixa o cola, per assegurar que l'ús futur de cap dany.