Casa > Exposició > Contingut

com instal lar barra pica

Jun 12, 2017

1, principal instal·lació:

Quaninstal·lar la pica, la mida de la taula ha de ser coherent amb la mida de l'aigüera. Així en l'elecció de la pica, ser segur per entendre la mida de la mida de la pica. Evitar refer. Llavors la pica de cuines sota la conca per instal·lar el primer pas és per instal lar l'aixeta, accés a l'interruptor de l'aigua ha de ser fort i ara l'aixeta té uns punts freds, calents, això és perquè l'aixeta per sota de la canonada d'entrada té dues, una en representació de l'aigua freda en nom d'una altra d'aigua calenta, les dues canonades connectats entre si pel drac d'aigua, mentre que la posició no equivocada. Aquesta és la cuinapicasota la conca instal·lats en el procés d'instal·lació de l'aixeta.

p201702281715278331793.jpg

2, la canonada d'aigua:

A la canonada d'aigua, de fet, és el drenatge d'aixeta de les dues canonades. Primer de tot, una canonada d'entrada connectat al lloc de drenatge, lainstal·laciócal prestar atenció a l'estabilitat i estabilitat, sinó també prestar atenció a les dues canonades d'aigua i posició de l'aigua freda i aigua calenta, no comet un error. Instal·lació de canonada d'aigua dos mètodes i mètodes són semblants, però la càrrega no és el mateix que la temperatura de l'aigua. Aquesta és la cuina pica pica conca és una part molt important de la preparació, amb antelació per preparar el pla de recerca i llavors operar la pica de cuines sota el procés d'instal·lació de Conca, no sempre es errors.

3, Cupons que dóna suport:

Els anomenats cupons que dóna suport, de fet, és per evitar la bretxa és massa petita, que va provocar la inestabilitat de la pica i establir els accessoris. També és la part més important de la pica de cuines sota la instal·lació de Conca. Després d'omplir el dipòsit d'aigua amb l'aigua, prova el forat de desbordament, filtrar el drenatge blau, va trobar que l'aigua al voltant de la pica, llavors refer immediatament, comprovar la instal·lació al voltant de la pica. Amb la configuració dels cupons, l'ús de cargol de subjecció d'anivellament, en l'ús de silicona segellar la perifèria de la pica per assegurar que la pica i la taula uniforme i uniforme. Encara que els vals de suport no són suficients per a la carretera, però després de tot, és també la pica de cuines sota la conca del procés d'instal·lació.

4, desguàs:

Instal·lada l'aixeta, després de la canonada d'aigua, no és la instal·lació de desguàs? De fet, la canonada drenatge ben instal·lat, fins a finals de l'accés de canonada de desguàs a l'aigüera de desguàs, l'altre extrem està connectat amb el drenatge subterrani, vostè pot, el més important és la cuina pica pica conca instal·lats drenatge tub detall. Detalls del tractament perfecte, l'ús del futur pot reduir un munt de problemes, també pot evitar refer. Llavors el conca cuina pica pica instal·lava atenció de canonades de drenatge als detalls de què? Com ara la connexió entre els dos, ja sigui sòlida, degudament precintades