Casa > Exposició > Contingut

com instal·lar una gota d'acer inoxidable a la pica

Jun 16, 2017

Reservat per a la millora de la llar posicionament de la cuina

Per als lavabos de cuina, hem de reservar una bona pica de cuina abans de la instal·lació. i el mobiliari domèstic reservat, la posició de la pileta de la cuina necessita comprar el plànol de la planta de descàrrega de la cuina per dissenyar, de manera que en el temps de compra haureu de preguntar-li al plànol de cuina de la cuina comercial, com per exemple, no cal comprendre la mida específica de la pica de la cuina.

p201704071503153160779.jpg

Instal·leu aixetes i mànegues

Després de reservar una bona pica de cuina, heu d'instal·lar la pica de la cuina abans d'instal·lar l'aixeta i el tub d'aigua, per assegurar-vos que la cuina estigui instal·lada després de l'ús normal de la instal·lació, per evitar un retrocés causat malament, retardar el progrés de la instal·lació. A més, cal connectar-vos a l'entrada de la canonada d'entrada en un extrem de la aixeta.

A la pica de la cuina de la decoració de la llar

Després d'assegurar-vos que els passos anteriors estiguin complets, hem de posar la pica de la cuina a la pica de la cuina a la taula, després d'haver-los posat a la taula i a la pica de la cuina per instal·lar la combinació entre la peça penjada, per assegurar-vos que la pica de la cuina domèstica instal·lat amb fermesa, no sacseja, atenció especial a la pica de la cuina i als taulells, les canonades d'aigua entre la costura són ajustats.