Casa > Exposició > Contingut

Com netejar la pica d'acer inoxidable

Jun 15, 2018

Netegeu amb bicarbonat de sodi i aigua

Per netejar el dipòsit d'acer inoxidable, simplement barregeu una pasta de bicarbonat de sodi i aigua. També es poden eliminar rascades amb una llana d'acer molt fina. Simplement feu que la pica sencera torni a ser suau i esborrarà i raspalli el cabell. Simplement lava el residu i continua amb la resta de la neteja.

 

Traieu les taques d'aigua amb vinagre

Per eliminar taques d'aigua, simplement submeteix l'esponja en vinagre blanc i hauríeu de fregar-les immediatament. El rubor de l'alcohol també funciona per eliminar l'oxidació si la seva pileta està patint un cas de les "croissants".

 

Utilitzeu crema de tàtar per a taques tieses

Si les taques terribles semblen estar endurint-te (gràcies a l'últim inquilí), utilitzeu una barreja de 3 parts de crema de tàtar a 1 part de peròxid d'hidrogen i escampa-la sobre una taca amb un drap. Deixeu que la barreja seure i deixar assecar abans de netejar-la amb un drap humit o esponja.

 

Polonès amb farina de tot ús

Per afegir una puntada extra a la vostra safareig, podeu polir-la amb cap altra que la farina de propòsit complet. Llenceu unes quantes cullerades de farina a la pica i fregueu-la (es necessita una pressió, però no hi ha res que pugui fer sortir la suor) amb un drap suau. Un altre mètode és utilitzar el refresc del club. Simplement poseu el tap a la sèquia i aboqueu-la en alguna de les begudes bombolles. Tapar-lo amb una tela, assecant-se per evitar taques d'aigua quan estigui fet.

Single Bowl Undermount Sink RS-3219.jpg