Casa > Exposició > Contingut

com netejar el lavabo de l'alçada d'acer inoxidable

Jun 16, 2017

1, sovint neteja la pica , quan no està en ús a temperatura ambient ha de ser fresc, no deixeu que les gotetes d'aigua quedin a la superfície.

2, la retenció de l'aigua conduirà a l'aparició de dipòsits minerals, en aquest cas, l'ús d'una baixa concentració de solucions de vinagre per eliminar aquest tipus de deposició i, finalment, netejar a fons.

3, no col·loqueu estris de baix contingut en acer al carbó o planxat a la pileta durant molt de temps, tampoc poseu els plats de rentat de goma, l'esponja humida de rentavaixelles o la resta de l'estoreta de neteja deixada a la pica.

4, no renteu els plats de goma, esponja humida o rentavaixelles a la pica.

5, que contingui components de clor de productes per a la llar, lleixiu, etc., farà malbé i s'enfonsarà, fins i tot a l'armari, si el recipient amb lleixiu o detergent químic s'obre, llavors el gas o el vapor de l'aire també causarà danys a la pileta a continuació.

6, fins i tot a l'armari, si s'obre el contenidor amb lleixiu o detergent químic, el gas o el vapor que flota d'ell també causarà danys a la pileta a continuació.

7. Utilitzeu menys detergent platejat o altres productes de rentat que continguin sofre o àcid clorhídric. Els mètodes d'ús inadequats, els hàbits de neteja inadequats i la qualitat de l'aigua impura poden causar danys a la pica.

8, no posi llimona, salsa, adobats, mostassa o la resta d'aliments rics en sal, o amb l'erosió del llarg temps a la pileta i el Panell, per evitar la seva corrosió de la pica, de manera que l'aparició de flaixant rastres difícils de netejar.

9. No talli els aliments o talli i talli objectes durs directament al panell de la pileta per evitar rascades de la pileta o fer que la forma del flume canviï.

10, en la instal·lació o decoració d'interiors, no es tracti d'eines de baix contingut en acer al carboni, metall o material sòlid o altres objectes rovellats col locats a la pica o sobre ella.

11. No utilitzeu productes de neteja que continguin components de clor com a pileta de lleixiu, detergent platejat o material fos que contingui sofre, àcid clorhídric, medició fotogràfica o soldadura, etc. s'haurien de rentar immediatament amb aigua si es cau a la pica .

12, no utilitzeu la bola d'acer per fregar la pileta, per evitar esgarrapades a la superfície, i les partícules metàl·liques adherides a la paret de la paret causant l'oxidació.

13, si la palanca de flascó "oxidació flotant", "mildew spot", etc., podeu utilitzar cinc pols net o pasta de dents recoberts a l'oxidació i taques, netejar-los amb un recipient de plats, no fer servir seda de cent nets, triturar o material de polit per netejar la pica.