Casa > Exposició > Contingut

com netejar una pica d'acer inoxidable 16 indicador

May 25, 2017

1: si elPica cuinaes troba per ser bloquejat, primer cal desactivar l'aixeta, no ha de tractar a l'aigua a través de l'impacte de les impureses en la pica avall, impermeable causa més acumulació.

2: lapicahauria de ser bloquejat per veure què és bloquejat, de la família en general, la cuina sota de la pipa d'aigua és U-revolt de l'endoll. Alguns pipa d'aigua tindrà un cargol d'aigües residuals, així només descargolar-lo, i llavors utilitzar el cable d'acer serà en ambdós costats. Si encara no es pot resoldre, pot ser sota la canonada d'aigua tot treure, en el Testament tots boca connexió plàstic tot descargolar, les impureses interna esbandida i llavors muntar-se al seu torn, per tal que no més de mitja hora es pot fer.

3: a l'aigua per a la llar les canonades són greixosos endollar-, per tant, abans de la dredge es pot cremar una olla d'aigua sota la xarxa serà millor dredge. A la dredge poden ser utilitzades de mà o ganxo i altres eines per arribar a la canonada de desguàs, es bloqueja en les impureses de la brutícia d'aclarir. Si la primera planta de l'usuari ha de comprovar si la claveguera exterior per empènyer les fulles o llim causats pel desguàs endollar.

p201704071503153160779.jpg

4: per a lapicao tubs de drenatge de pica no veure seu bloqueig obvi, pot ser utilitzat drap humit desbordament forat i llavors ús èmbol per eliminar el sediment. Si l'èmbol no pot eliminar el bloqueig en ella, pot posar una galleda a la corba de l'aigua del desguàs, llavors gir baixant per la canonada per eliminar el bloqueig intern.

5: si no es poden resoldre el problema d'obstrucció, això vol dir que aquests dipòsits són bloquejats en les profunditats de el ganivet, això ha ser oportuna avisar el tècnic per realitzar tractament per evitar el bloqueig prolongada de l'aigua de piscina.