Casa > Exposició > Contingut

com triar descomptar els embornals de cuina

Jun 01, 2017

Sempre que hi hagi un client que compreu, el nostre personal de vendes donarà als clients que comparteixin la compra d'acer inoxidable amb pocs coneixements.

1, l' enfocament domèstic únic de doble capa de tractament de recobriment compost, textura elegant, superduresa, pot resistir al rascat de metall.

2, els materials a la placa d'acer inoxidable SUS304D són bons, el gruix del material és moderat, fins a 0.8mm-1.0mm aconsellable, massa prima afecta la vida útil i la força del flume, massa gruixuda per perdre el fort sexe fàcil danyar el rentat vaixella.

p201612150933207606094.jpg

3, en general, el volum de neteja d'un flume més gran és pràctic, amb una profunditat de fins a 20 cm millor, això pot prevenir efectivament esquitxades a l'exterior, al mateix temps, la profunditat també reflecteix la importància del nivell de la pica , més de 18 cm de profunditat El dipòsit doble és de productes d'alta qualitat.

4, el tractament de superfície del canal a la llum mate per a la bellesa i la pràctica, no només el propòsit de la reflexió, i pot suportar la porcellana, la vaixella que s'utilitza repetidament, la neteja convenient, que s'utilitza habitualment com a nova.

5, segons la característica de rentat de la família xinesa, tria la canonada d'aigua de gran calibre i el cap d'acer utilitza la fabricació d'acer inoxidable com el millor.

6, segons l'amplada dels comptadors de cuina per determinar l'amplitud de la pica, l'amplada del dipòsit d'aigua general ha de ser de menys de 10 cm de cuina. Al mateix temps, d'acord amb la mida del taulell de cuina nacional en 50cm-60cm aquesta característica, es pot dibuixar l'amplada raonable de la canal en 43cm-48cm.