Casa > Exposició > Contingut

Com triar la mida adequada per pica de la cuina el gran

May 17, 2017

Sink és una eina indispensable en la cuina, però sovint la majoria de la gent en la compra d'estris de cuina en el moment de la pileta per triar més informal, aquest és un camí equivocat, la pica d'aigua per triar també pot encarnar gust de la vida del mestre, també juga un paper particularment important a la cuina. Així que, com triar la pica de la cuina? Què tan gran és l'ajust pica de la cuina? Anem a fer una ullada a la següent.

Com comprar pica de la cuina

1. segons elecció espai de la cuina

En l'actualitat, existeixen dos tipus de canal i doble ranura en el mercat. En general, les conques d'una sola ranura són més adequats per a cuines més petites que poden satisfer la funció de neteja bàsica de l'usuari. Piscina doble-canal també és àmpliament utilitzat a la llar, pot satisfer les necessitats de neteja i condicionament de processament per separat, també a causa de la possessió apropiada d'espai i convertir-se en el preferit. Alhora, hi ha tres ranures o ranura sub-mare a causa del disseny, més adequat per a un estil personalitzat de la cuina gran, té un remull o rentat i emmagatzematge, i així moltes funcions, també pot fer que els aliments crus i cuinat a part, estalviar temps i esforç.

2. Segons la mida de la selecció del tanc

Disseny estàndard mida aigüera, en profunditat generalment en al voltant de 20 cm per al millor, tal rentat vaixella més convenient, i pot evitar esquitxades de polvorització, mentre que la paret conca és de 90 graus d'angle vertical pot augmentar l'àrea de la pileta. Si el forat d'aigua a la posició central de la pileta, es reduirà l'ús de la caixa, de manera que el pou d'aigua, la canonada col·locada a la paret per instal·lar millor, no només és ràpid, i l'ús eficaç de l'espai.

20170517_161601_000.jpg

3. Segons enfonsar accessoris

El dissipador de mànega no és resistent a l'aigua calenta, fàcil d'envelliment, fàcil d'abocar i de fugida. El millor és triar les canonades d'aigua de material de PP, el grau de segellat és alta i la fugida pot ser eliminada. En la ubicació del filtre ha de tenir un posicionament bola, de tipus d'extrusió de segellat, el posicionament pilota és la d'aigües residuals aigüera clau, la qualitat de posicionament, pot excloure ràpidament les aigües residuals.


4. segons el gruix, el gruix, el pes, l'elecció profunditat

Inoxidable gruix aigüera d'acer de la millor opció de placa d'acer de entre 0,8 - 1,2 mm en aquest gruix, l'elecció de 304 # material acer inoxidable, de manera que la pica amb duresa, pot maximitzar l'evitació de diversos tipus d'estris de porcellana causa de danys per impacte . La forma més simple és pressionar lleugerament la superfície de la pica, i si es pressiona cap avall, el material és prima. Bordes prims lleugers no només fer que la pica espai de rentat més gran i la mida més petita aspecte s'ha unificat, i la safata d'aigua esquitxat també poden netejar suaument a la pica. L'acer inoxidable és una espècie de ferroaliatges, la proporció d'acer és 7,87, l'addició de níquel, crom metalls pesants, la proporció d'aquests metalls és més gran que l'acer, de manera que el pes més pesat. Fals d'acer inoxidable inferior, tal com xapa d'acer cromat més lleuger. Adequat per a ús domèstic de l'altura d'enfonsament de 180mm anteriorment, els seus avantatges són de gran capacitat, xipolleig.

20170517_161601_002.jpg

5.According per processar selecció

El procés d'aigüera d'acer inoxidable té mètode de soldadura i un mètode de formació. Procediment de soldadura es divideix en dos tipus, un és la conca i el panell soldades entre si en la soldadura circumdant, els seus avantatges són bella aparença, després del tractament estricta per trobar unions soldades, la superfície del dissipador de recta llisa, el desavantatge és que alguns consumidors sospitós de la seva solidesa. De fet, la tecnologia de soldadura actual té principalment la soldadura per arc sub i el més avançat soldadura per resistència NC, la qualitat ha passat, l'altre és al màxim dues d'un sol gresol de soldadura en un dels parells, dels seus avantatges és la conca i el panell com un emmotllament per estirat, rugós, el seu desavantatge és fàcil de veure les petjades de soldadura, suavitat lleugerament pitjor.


Què tan gran la pica de la cuina és adequat

Disseny estàndard mida aigüera, en profunditat generalment en al voltant de 20 cm per al millor, tal rentat vaixella més convenient, i pot evitar esquitxades de polvorització, mentre que la paret conca és de 90 graus d'angle vertical pot augmentar l'àrea de la pileta. Si el forat d'aigua a la posició central de la pileta, es reduirà l'ús de la caixa, de manera que el pou d'aigua, la canonada col·locada a la paret per instal·lar millor, no només és ràpid, i l'ús eficaç de l'espai. D'acord amb els hàbits diaris, optar per la gran calibre, acer inoxidable amb la cistella d'escombraries pica de la cuina millor, a més de tenir una funció d'aigua controlada per Taiwan, això pot resoldre el rentat ha d'anar l'aigua ha de ser rentat per eliminar l'inconvenient de drenatge.