Casa > Exposició > Contingut

Com triar la pica de la cuina

Jun 16, 2017

1, la classificació de materials d'acer inoxidable 304 és l'abreviatura SUS304

L'acer inoxidable 304DDQ és d'acer inoxidable 304 amb un procés especial per augmentar el contingut de crom de 2 punts. 304 El millor, 202 lleugerament pitjor, 201 vegades, és clar, la diferència de preus també és enorme.

2, gruix de làmina d'acer inoxidable

El gruix òptim de la planxa d'enfonsament és d'entre 0,8-1mm, com més gruixuda és la placa d'acer, major serà l'equip de fosa i la tecnologia de processament. Però és massa gruixut per afectar la càrrega de l'armari de la cuina.

3, el tractament de superfície d'acer inoxidable té superfície de perla, superfície mate, superfície de dibuix, superfícies de pressió, mirall i altres mètodes de tractament diferents

El nombre de fideus perles va representar el 90%, però el mateix que el mirall no raia. La cara del liquat i el dibuix tenen requisits tècnics més alts.

4. La tecnologia d' embornal d'acer inoxidable inclou mètode de soldadura i mètode de modelat integrat

Veiem alguns embornals de marca famosos, de la mateixa mida, però el preu varia molt. Hi ha factors importants en aquest aspecte, així com el cost del procés. El preu de l'emmotllament integrat és més gran.

5. Acoblaments de pileta d'acer inoxidable

La qualitat de l'entrada d'aigua i el tub inferior afecten directament el servei i la vida del flume. La selecció de gran calibre i l'ús de la producció d'acer inoxidable, amb una cistella d'escombraries assortida per al millor, a més, és important tenir un control de la funció de l'aigua, per tal de resoldre no solament la necessitat de rentar l'aigua de rentat s'elimine de les molèsties, però també per resoldre la mà a les aigües residuals oleaginoses i l'aigua de patinatge de l'hivern a l'amarg.