Casa > Exposició > Contingut

Com triar kitchen sink? - Pica de granit

Aug 13, 2020

En els últims anys, cada vegada més persones trien piques de granit a l'hora de comprar piques de cuina. Perquè la pica de granit té els següents avantatges

1. Alta resistència a la temperatura

La pica de granit pot suportar una temperatura elevada de fins a 200 graus, i ni aigua bullint ni oli calent poden danyar la superfície de la pica.

2. Resistència a la corrosió

Netejadors de cuina i productes químics no poden causar danys químics a la pica. La duresa ultra-alta resulta en cap possibilitat de penetrar la contaminació sobre la textura superficial, fins i tot si està exposada a oli, sal, salsa i vinagre durant molt de temps, es pot netejar rentant amb aigua.

3. Resistència a l'oli

La superfície de la pica de granit té un efecte oleofòbic i no és fàcil d'acumular taques d'oli de cuina, de manera que és particularment fàcil de netejar.

4. Resistent als bacteris

La superfície és fina i delicada, amb un efecte antibacterià més fort.

5. Resistència a les ratllades

En el procés d'ús de la pica, passarà per milers de vegades de neteja, i el veritable lavabo de granit no pot deixar esgarrapades.

6. Més silenci

La pica de granit no fa un soroll molest de martell d'aigua quan l'aixeta s'engegarà en rentar verdures i cuinar, i és molt tranquil. Mentre escolti el so de l'aigua colpejant el tanc, vostè sap que les piques d'acer inoxidable són molt millors en comparació.

Finalment, la pica de granit està feta de pedra natural pura, de manera que el preu és relativament més car que altres tipus. A més, a causa del seu pes relativament gran, el taulell s'ha de reforçar durant la instal·lació. En general, el rendiment de costos de les piques de granit no és tan alt en comparació amb les piques d'acer inoxidable.