Casa > Exposició > Contingut

Com triar kitchen sink? - Pica de ceràmica i pica de pedra artificial

Aug 22, 2020

Moltes persones ara consideren materials diferents de les piques d'acer inoxidable a l'hora d'escollir piques de cuina, com ara piques de ceràmica i piques de pedra artificial.

Pica de cuina de ceràmica

Pica de cuina ceràmica és altament aristocràtica, de moda i d'alta gamma, el color blanc dóna una sensació neta, alta resistència a la temperatura, i baix preu. Pel que fa al metall, les piques ceràmiques tenen una sensació més casual i idíl·lica. El taulell de marbre amb patrons naturals és principalment perquè la gent porti una experiència de cuina tranquil·la i còmoda. A més, la ceràmica en si també és molt fàcil de cuidar, només ha d'utilitzar el detergent ordinari.

Pica de pedra artificial

Les piques de pedra artificial generalment inclouen marbre artificial, marbre artificial, pedra de quars, etc. Té els avantatges de color fort, de moda, ric, neteja senzilla, alta resistència a la temperatura, resistència a l'impacte, resistència al soroll, plasticitat forta i temperament suau, però és afilat i dur. Rascar és fàcil de ratllar la superfície i danyar l'acabat, i generalment és més petit que l'acer inoxidable.