Casa > Exposició > Contingut

Com triar una pica de cuina d'acer inoxidable?

May 18, 2017

En la compra de la pileta, el primer ha de tenir en compte la profunditat, part de la importació de la pileta no és adequat per a gran olla domèstica, seguit per la grandària. Si la part inferior de les mesures contra la humitat, no es troba a faltar, i tingui en compte el següent:

1. Segons la mida de la taula del gabinet per determinar la mida de la pileta, pel fet que el dissipador es pot instal·lar a l'escenari, Taichung, el públic, de manera que l'elecció de la mida també és diferent.

2. El elecció d'aigüera d'acer inoxidable, el gruix del material ha de ser moderat, massa prima afectarà la vida de servei i la força de la pica, massa gruixut fàcil danyar la vaixella es va rentar. També vegi la planitud de la superfície d'acer inoxidable , com ara resistent que la mala qualitat.

20170518_100053_000.jpg

3.Under circumstàncies normals, la capacitat de neteja de la practicitat tanc més gran, la profunditat d'uns 20 cm és millor, per la qual cosa pot prevenir adequadament les esquitxades d'aigua.

Tractament superficial 4. de l'estora a superficial mat per l'estètica i pràctica, pica de soldadura lloc per a ser observat amb cura, la soldadura ha de ser uniforme i uniforme, no s'oxiden.

5.Handsome en aparença, disseny raonable, per tenir així desbordament

20170518_100053_001.jpg