Casa > Exposició > Contingut

Com triar una aixeta de cuina-2

Oct 27, 2020

Pel que fa a la qüestió de com triar una aixeta de cuina, també us oferim els següents consells per a la vostra referència.

Quart,Còmode bombolla

Hi haurà una bombolla a la sortida de l’aixeta. Una bona bombolla combinada amb un filtre pot aconseguir un efecte d’estalvi d’aigua silenciós i suau, que pot reduir les esquitxades i té un rendiment estalvi d’aigua.

Cinquè,Nucli de vàlvula d'alta qualitat

Actualment, hi ha al mercat dos tipus principals de nuclis de vàlvula per a aixetes: nuclis de vàlvula ceràmica i nuclis de vàlvula de bola d’acer. Es recomana comprar un nucli de vàlvula de ceràmica, que no només sigui resistent a la calor i al desgast, sinó que també tingui una vida útil més llarga, cosa que pot prevenir millor el degoteig i les fuites. El rendiment del nucli de la vàlvula de bola d’acer també és bo en tots els aspectes, però en comparació amb el nucli de la vàlvula ceràmica, el temps d’ús és més curt i és fàcil provocar degoteig.

Últim,Anticorrosió i resistent al desgast

La superfície de l'aixeta és galvanitzada. Si la capa de galvanització no és bona, caurà fàcilment i s’oxidarà. L'aixeta que ha estat sotmesa a un galvanoplastia de nivell 10 té una àrea de corrosió de 0 a la prova ASS 32H, i té una brillantor metàl·lica, delicada i exquisida, i té un aspecte tan brillant com nou sense òxid després d'un ús a llarg termini.