Casa > Exposició > Contingut

Com triar una aixeta de cuina-1

Oct 23, 2020

L'aixeta és una cosa essencial a la cuina. Com triar una bona aixeta perquè coincideixi amb la seva pica de la cuina? Hi ha alguns suggeriments per a la vostra referència de la manera següent.

PrimerAigua calenta i freda

Les olles i paelles de la cuina sovint s'han de netejar, especialment a l'hivern, es necessita aigua calenta per a la neteja. Així que millor comprar una aixeta que té aigua calenta i freda dues canonades. En general, hi ha aixetes d'un sol forat i d'un sol forat, que es poden comprar d'acord amb la situació específica

SegonNeteja completa

Una bona aixeta ha de ser capaç de satisfer les necessitats de 360 ° neteja completa. Moltes aixetes ara tenen una funció de rotació de sortida d'aigua de 360°. A més, ha aparegut un nou tipus d'aixeta de sortida tàctil intel·ligent, que pot girar l'aigua en diferents direccions, que és convenient per a la neteja diària de la cuina, etc., i és més senzill d'utilitzar.

Tercer ComplementMaterials

S'han eliminat les aixetes de plàstic i ferro colat. Les aixetes d'aliatge de zinc s'oxida fàcilment quan s'exposen a l'aigua, i no són adequades per a l'alliberament de metalls pesants nocius per al cos humà. Tot i que les aixetes d'acer inoxidable i ceràmica no són perjudicials per a la salut, el cost de producció és bastant alt, i l'acer inoxidable es fa malbé fàcilment, la ceràmica és fràgil, de manera que el rendiment del cost no és elevat. En canvi, l'aixeta de coure refinada no només té tecnologia de producció madura, sinó que tampoc es corroix fàcilment i té un bon efecte antibacterià. Aixeta de coure és una millor opció òbviament.