Casa > Exposició > Contingut

com comprar fregues de cuina

May 25, 2017

1: gruix

El gruix de la pileta d'acer inoxidable de la millor elecció entre 0,8-1,2 mm, en aquest gruix, l'elecció de material numèric d'acer inoxidable, de manera que la pileta té resistència, pot ser al màxim per evitar tot tipus d'utensilis de porcellana a causa de l'impacte i altres danys causats.

2: Grau de primesa

Les vores primes lleugeres no només fan que la pica sigui l'espai de rentat més gran i l'aspecte mínim de la mida de l'uniforme, i el dipòsit d'aigua esquitxat es pugui afluixar suaument a la pica .

3: Pes

L'acer inoxidable és una espècie de ferroaleació, la proporció d'acer és de 7,87, que ha afegit metalls pesants de níquel, crom, la proporció d'aquests metalls que l'acer per ser més gran i tan pesat. L'acer inoxidable de mala qualitat, com el pes de cromat de plaques d'acer, és més lleuger.

p201703311543572680675.jpg

4: Procés

El procés d' enfonsament d'acer inoxidable és soldat i integrat. El mètode de soldadura es divideix en dos tipus, un és la conca i la soldadura del panell en la soldadura circumdant, els seus avantatges són aparença agradable, després d'un tractament estricte difícil de trobar juntes soldades, la superfície de la pica plana suaument, el desavantatge és que alguns els consumidors dubten del grau substancial. De fet, la tecnologia de soldadura actual té sobretot la soldadura sub arc i la soldadura de resistència CNC més avançada, la qualitat ha passat; una altra és dues soldadures de soldadura d'endoll en un, els avantatges de la conca i el panell com un estirament complet, robust, les seves deficiències són fàcils de veure els rastres de soldadura, la planitud lleugerament pitjor. L'emmotllament únic és actualment més avançat també pels consumidors del procés de producció, però el procés de producció és difícil, i després de la formació de la pileta d'un desnivell gruixut, relativament prim, més de 0,7 mm, un millor espessor de la conca ha de ser de 0,8 - 1,0 mm, no com més gruixuda sigui, més gruixuda la pica és massa voluminosa, fàcil de fer la deformació del gabinet, sinó també danyar estris de taula, 0,8 - 1,0 mm és el millor gruix, llarga vida, els estris també estaran segurs.