Casa > Exposició > Contingut

com piques d'acer inoxidable es fan

May 21, 2017

Per a tots simplement introduir el procés de producció de piques d'acer inoxidable , piques d'acer inoxidable generalment inclouen la selecció de matèries primeres, processos de producció, tractament de superfície, i així successivament, en general, necessiten sotmetre a aquests tres passos, incloent la selecció de les matèries primeres i procés de producció és el més important.

1, la tria de les matèries primeres:

En l'actualitat, els fabricants d'aigüera d'acer inoxidable fan servir comunament matèries primeres d'acer inoxidable durant 0,8-1 placa d'acer inoxidable de gruix de 0 mm, aquest gruix és el més adequat per a la producció de piques, si la placa és massa prima llavors es afectarà la vida de servei i la força de la pica, i si és massa gruixuda és fàcil danyar la vaixella de rentat.

2. Procés de producció:

Principal és el aigüera d'acer inoxidable tecnologia de processament de canal, hi ha dos respectivament, un mètode principal, mètode de modelatge i soldadura.

Procediment de soldadura:

es estampació respectivament ranura i el cos de ranura, i llavors l'ús de mètodes de soldadura per a connectar els dos, la superfície de soldadura per a omplir el tractament polit, generalment a la cara de l'aparició positiva no és veure les petjades de soldadura. Aquest mètode de processament de la producció és simple, equips d'estampat petit i motlles simples es pot fer, l'ús general de 0,5-0,7 mm al voltant de la placa d'acer inoxidable, aquest mètode de tractament de la pèrdua de producció menys, el cost és relativament baix, de manera que aquest mètode de producció d'acer inoxidable s'enfonsa en relació amb el preu és relativament baix.

Procediment d'emmotllament d'una sola vegada:

Aquest tipus de mètode de tractament d'abeurador d'acer inoxidable és tota la peça de material de làmina pressiona a, a l'equip de processament, la sol·licitud de motlle i així successivament són relativament alts, perquè un modelo per la qualitat de la planxa i la sol·licitud ductilitat és alta, per tant utilitza generalment la 0.8-1m m de gruix d'acer inoxidable placa d'estampació, utilitza tot el motlle, l'equip d'estampació d'importació. A causa d'un procés d'emmotllament en la producció de pèrdua de tall vora de la placa, juntament amb una major utillatge i d'entrada de l'equip, per la qual cosa el seu cost és alt, de manera que aquest mètode de producció de piques d'acer inoxidable és més car.

3, Tractament de superfície:

Aigüera d'acer inoxidable Tractament de la superfície és també una varietat de principalment de llum principal, mat, han raspallat, matolls i així successivament, perquè hi ha aquests mètodes de tractament de superfícies, pel que pot assegurar-se que el lavabo és sempre nou, per descomptat, la premissa és mantenir la pica d'acer inoxidable net.