Casa > Exposició > Contingut

quant els embornals de undermount

Jun 13, 2017

L'acer inoxidable 304undermount embornalssón relativament més popular a molts productes flume. Tan 304 piques d'acer inoxidable costarà més d'altres corrents lavabos. Si vostè està en el 304 d'acer inoxidable pica fabricants compra directa sens dubte serà molt més barat que el preu de mercat, després de tot, al mig d'això elimina els múltiples beneficis de distribució.

El mercat és bo per a un munt d'acer inoxidableundermount embornals, però les piques d'acer inoxidable de mala qualitat també són molts. No obstant això, no es preocupi, mentre triar un bon acer inoxidable pica fabricant o botiga o marca, de manera que la pica d'acer inoxidable serà més còmode. Estem especialitzats en la producció i distribució d'acer inoxidable piques, Benvinguts a la nostra situació pica d'acer inoxidable!

p201612150933329181814.jpg

En el dipòsit d'acer inoxidable mercat en l'àmbit nacional en general l'ús real d'acer inoxidable de grau alimentariundermount embornalsmolt poc, molt poc. A més exportació d'extrem alt especialitzat individual fabricants, utilitzant material d'acer inoxidable 304. Piques d'acer inoxidable de grau alimentari, si la màquina d'estampació, el preu és de 600-1000, la ferramenta de l'aigua són també relativament bons, cap ús de materials reciclats.

Si és mà-soldat, el preu és molt car, no menys que iuans 1500-2000. Ordinària d'acer inoxidable 304 és molt més barat, la conca d'estampació és bàsicament entre 300-500, mà soldadura conca al voltant de 1000.

Aquest és el preu de fàbrica, preus de mercat del 20%.

A més, la configuració de l'aixeta és també molt important. Sense plom aixetes són normals entre 500-1500. Si amb el tipus de Zhejiang, pot ser producció Fujian de gamma baixa aixeta, 150-300. Per tant, el preu general és difícil triar un bon producte. És recomanable anar a la botiga física a veure. Fer més per fer una comparació, fer clarament consum. No ser supersticiós dels paquets i promocions, que gairebé sempre són enganyoses.