Casa > Exposició > Contingut

com s'enfonsa la cuina gran

Jun 13, 2017

La pica és una part indispensable de la cuina. A mesura que els nivells de consum i les idees estètiques segueixen millorant, el ciment tradicional, el lavabo de ceràmica de la moderna cuina familiar es va retirar tranquil·lament. Dipòsit d'acer inoxidable a causa d'una pràctica i bella, lleugera i duradora, i poc a poc es converteix en el protagonista del mercat. Aleshores, al final hauràs de triar la mida de la cuina més adequada?

Diverses mides es consideren tamany de cuina

Les aigües solen estar emmarcades en una sola conca, doble conca, tres conques i tipus ala, en què es fa servir més freqüentment la conca individual i la doble conca. La indústria va recomanar: "En general, el tipus de pica de conca individual és més adequat per a una cuina més petita, els usuaris poden satisfer la funció de neteja bàsica. El mercat també té un lavabo més gran, una gran amplada, un gran volum, una neteja de grans dimensions de la vaixella no és fàcil de colpejar, de manera més còmoda i còmoda ". Actualment, en el mercat, hi ha més de 900 mm de llarg abocador tipus basin, modelant més estil.

p201612150940414026154.jpg

El lavabo de doble lavabo és molt pràctic, generalment per a les olles bessones, és a dir, una conca principal més una conca auxiliar, més adequada per a una gran cuina. Els subprocesos tenen una certa "divisió del treball", l'olla principal utilitzada per netejar la taula i els ingredients, la olla auxiliar s'utilitza principalment per a bombolles netes o aigua. Els experts, la grandària estàndard del disseny de la pica, la profunditat és generalment d'uns 20 cm, de manera que el rentat de la vaixella és més convenient i pot evitar l'esquitxades d'aigua, mentre que la paret de la conca és de 90 graus d'angle vertical pot augmentar l'ús de l'àrea de lavabo . Cal assenyalar, però, que si el forat d'aigua està al centre de la pica

A casa, els gabinets reduiran l'ús de l'espai. D'aquesta manera, l'orifici d'aigua hauria d'anar seguit de la canonada d'aigua propera a la paret per instal·lar-la, no només ràpid, sinó també un ús eficaç de l'espai.