Casa > Exposició > Contingut

com es passa el subconjunt instal·lat

Jun 11, 2017

1, la instal·lació del dipòsit d'acer inoxidable abans del treball

Dispositiu d'acer inoxidable, generalment després del dispositiu del taulell del gabinet. És a dir, a la decoració uns pocs dies abans de la finalització del dispositiu d'enfonsament, principalment per evitar que el dispositiu produeixi algun dany.

En primer lloc, obriu el paquet, retireu el dipòsit d'aigüera i els components de drenatge, comproveu que els accessoris no són precisos i completen.

p201702281607460422590.jpg

Traieu la pica, d'acord amb el quadre adjunt al forat de la taula d'exemple per a l'obertura de la taula. Veure el bloc de silenciador no està degomant l'aparença, si és així, enganxeu de zero.

Veure les peces de l'aixeta no són esquerdes, el títol que rep dos segells no falta, deslocalització, dany, etc., per evitar fugues després del dispositiu.

2, dispositiu d' enfonsament d'acer inoxidable

El dipòsit del dispositiu s'ha de deixar al dipòsit del dipòsit abans del dispositiu. Per evitar danys a l'aixeta fora de l'aparell de faucet, s'ha d'ubicar a la faucet la borsa de plàstic faucet per a l'operació del dispositiu de faucet.

En la convergència de les canonades d'aigua calenta i freda, la cara de l'aixeta, la convergència de la canonada d'aigües esquerdes i d'aigua calenta, la convergència de la dreta i la canonada d'aigua freda.

En la instal·lació de manxes, hem de prestar atenció a la mida de la força d'enduriment, massa fàcil de danyar la rosca, massa petita no es pot filtrar a causa del segell.

Després de la instal·lació, feu depuració d'aigua a l'aigua de l'embornal d'acer inoxidable.

Recordatori: per a l'escala d'orifici de l'embornal d'acer inoxidable, normalment la mida del forat de l'acer inoxidable per al diàmetre exterior de la longitud del tanc i l'ample de la reducció de 2cm-2.5cm, l'angle d'obertura del tanc d'aigua d'acer inoxidable Angle R és molt important Yantai processament d'acer inoxidable. Finalment, si el dispositiu és doble ranura, es recomana reemplaçar els dos embornals, de manera que el tanc d'aigua no estigui bloquejat, no es filtri.