Casa > Exposició > Contingut

Com es fan piques d'acer inoxidable

May 16, 2017

L'aigüera ha de triar d'acer inoxidable SUS304, només 304 d'acer inoxidable pica pot ser més duradora llarga vida (va dir que la vida és tan alta com 75 anys de llarg), el real no s'oxida. pastera a mà exquisida d'acer inoxidable 304 com a matèria primera, ranura manual és l'ús de matèries primeres és de 1,2 mm de gruix, i ja és a través del tractament d'estirat i de perforació recta d'acer inoxidable 304.

20170516_155210_002.jpg

1. soldadura

Principalment després de la combinació de soldadura d'ordinador i la soldadura manual, abans de la soldadura, primer després de la flexió de la bretxa per a l'acoblament manual, i després la soldadura ordinador, doble ranura per dos soldadura un bon sola ranura i després soldadura, el mateix equip després de qualitat de soldadura de tota la convulsió per assegurar que la qualitat de cada lavabo, una bona soldadura a la línia d'òxid blanc per al millor, sinó també part de ranura senyes d'identitat única d'alta qualitat. El nucli de la cubeta manual és que el producte no se sotmet a estirar formant, requereix un gran nombre de soldadura artificial, soldadura de costura, encaix de soldadura per punts, soldadura per punts angle R, cada soldadura, la necessitat d'una àmplia experiència i el funcionament acurat de la soldadura de la divisió per assegurar que la qualitat de la soldadura. Després que es completi la soldadura, que ha de ser polida.

2. polit

Pura mòlta tanc de mà és principalment relacionats amb la soldadura per punts i la soldadura de la vora i altres marques de soldadura, és el procés de re-paisatgisme, per reproduir la superfície plana i línies rectes de dibuix.

3. La corretja de la corretja.

Cinturó s'utilitza per tractar amb l'equip de soldadura de doble ranura, el mitjà de l'oxidació de la superfície del tanc i marques de soldadura, a través de la corretja a la mòlta línia de soldadura, es pot fer la soldadura va desaparèixer, i es reprodueixen les belles línies rectes de dibuix.

4. Pad.

Pad es troba a la part inferior del dissipador i la paret lateral fixa a la coixinet d'esponja ambiental.

5. polvorització

Aerosol tanc mà pura de revestiment utilitzada en diferents materials que el tanc de dibuix, ruixar el procés també és diferent de la ranura d'estirament, ruixar el gruix de prima, la suavitat és bo, naturalment sec. punt comú és l'ús de materials a base d'aigua sense olor, exempta de formaldehid amb el medi ambient aerosol.

6. polit

Cadascun dels menjadors manuals han de ser polides, la sorra és la superfície del dissipador de nou per optimitzar el paper de la sorra és per assegurar que cada secció d'un pica manual pur abans que la superfície plana, així com clares línies rectes de dibuix.

7. Embalatge

Després s'embalen tots els processos. El personal en l'envàs és molt acurat, i també va dur a terme una prova d'esforç, etc., és assegurar-se que el tanc en el procés de transport de llarga distància no es deforma per assegurar l'estètica.

20170516_155210_000.jpg