Casa > Exposició > Contingut

com es reparen embornals grans

Jun 14, 2017

Avui anem a aprendre quins mètodes es poden fàcilment i convenientmentreparacióles fuites de cuina

Si l'aixeta està gotejant, llavors només necessita girar el color vermell de l'aixeta i el senyal de color blau a prendre part, substitueix dins la catifa de goma pot, així no deixarà la fuita d'aixeta, molt convenient i fiable. Aquest mètode és també em van presentar pels amics, jo també d'aquesta manera segons aquest mètode provat, molt eficaç, molt còmode i ràpid.

Si és afluixar la connexió entre la pica i la taula, l'aigua és ofegat a la taula, donant lloc a fugues a l'armari, aquests problemes sovint és el cas. Solució: Primer a la construcció materials mercat per comprar cola de vidre, perquè l'efecte de cola de vidre segellat és molt bo i després comprar de nou el segellador de vidre en elpicai la interfície entre la taula, per tal que la solució.

Després d'un examen minuciós i trobat que hi ha no hi ha fuites de qualsevol lloc, llavors pot ser l'aigüera, potser la pica és descuidat amb esquerdes. Solució: Utilitzar massilla impermeable per calumniar a la línia, aquesta és la solució més senzilla, però també no necessita canviar una pica, molt simple i convenient, també molt pràctic.

p201612150933457633268.jpg