Casa > Exposició > Contingut

caiguda a les piques de cuina amb un sol bol blanc

Jun 16, 2017

Quan triem la cuina de la cuina d'acer inoxidable quan el general des del qual triar? Molta gent en l'elecció dels estris de cuina quan el general triï els electrodomèstics d'acer inoxidable, però triem quan els electrodomèstics d'acer inoxidable com triar? Abans d'això, hem estat la aixeta d'acer inoxidable de la cuina de la compra enfocant-se a la mida, la capacitat antiincrustant, l'enfocament del bany de la cuina de la cuina en els efectes visuals i el disseny fàcil d'usar, un canvi en la cara d'acer inoxidable de la aixeta i A L'efecte de fregat individual, el color, la textura, la percepció de la llum i molts altres aspectes tenen un bon rendiment. Podem triar des del moment de la següent cuina i lavabo de Xi Jun introduït per aquests aspectes per dur a terme una consideració.

p201702281751018954764.jpg

1, color: negre

Olin va llançar una aixeta d'acer inoxidable de la cuina negra, el material era de marbre artificial, amb especial èmfasi en el mateix paràgraf amb el líder negre.

2, textura: escorça

El model retro de moda de pell de serp no només és adequat per a lavabo, després d'un tractament especial també es pot utilitzar com a cuina d' acer inoxidable .

3, disseny: integració

Aigua calenta i freda, canonada d'aigua, ganivet, escombrera, estenedor de taula, ferreteria ... ... una pileta per satisfer la major part de la funció de la cuina.

4, disseny: humà

Grifería de fregall integrada de Franca, aixeta retràctil, l'ús d'una àrea més àmplia, dos de control del commutador de sortida, una varietat d'opcions d'aigua.

5, disseny: rotació de 360 ​​graus

La aixeta de la bomba Franca es pot girar 360 graus, la operació és més informal.

6, tecnologia: polit

Procés triple de polit d'Olin, percepció lleugera de tipus còctel.

7, guardar: aigua calenta i freda, depuració d'aigua

Les aigües fredes i fredes i l'aigua que comparteixen un punt de referència, una darrere l'altra, no es mouen, estalviant un espai de cuina líder i estalviant.