Casa > Exposició > Contingut

Pica doble d'acer inoxidable

May 22, 2017

Per a la gran cuina , pensem que podem analitzar:

En primer lloc, per a la pileta del primer requisit, els tests grans es poden posar convenientment a la neteja de la pica, sota aquesta petició, si el vostre gabinet és relativament petit, la posició del dipòsit d'aigua és relativament petita, llavors no haureu de considerar Un altre, directament a la barra de menú. Si la posició de l'embornal és gran, posar una ranura doble també pot triar un dels grans testos que poden col·locar una gran neteja de manera convenient, llavors podeu continuar mirant cap avall.

p201703311543572680675.jpg

A continuació, hi ha els hàbits de neteja, les verdures rentades, el farcit directe de la bombolla o voleu utilitzar altres lavabos a la safareig ? Si t'agrada el lavabo directe de la bombolla, us suggerim que compreu un doble canal, amb un sol abeurador cada vegada que heu de fer un gran abeurador d'aigua, i tampoc la protecció del medi ambient es perd. Si voleu utilitzar una altra conca per netejar, la ranura del menú serà més oberta.

A més, el doble canal es pot utilitzar per rentar les coses greixoses amb un canal, una ranura per rentar les coses refrescants, amb una única ranura, a causa del gran espai de funcionament, generalment esclatar fora de l'aigua serà menor.