Casa > Exposició > Contingut

doble pica d'acer

May 22, 2017

L' aigüera és conegut com el "cor" de la cuina, però també és el lloc més fàcil de embrutar-se. Cuina a la cuina es gasta la major part del temps a tractar amb la pica, ja sigui abans o després del sopar, el menjar i la neteja de la vaixella no es poden separar de l'ajuda de la pila, i tothom sovint a la pica de la drap de cuina fregar, netejar estris o aliments , des de tots els aspectes de les coses brutes i la paret de la pica contactar directament. La pica es veu net i ordenat, però la neteja diària i el manteniment és mínim. Avui, presentem alguns dels consells necessaris per netejar la pica, tots junts, deixar que la pica brillant com nou.

1, sovint netejar el pica , quan no està en ús a temperatura ambient ha de ser fresc i sec, no fan les gotetes d'aigua de residus a la superfície.

p201703221022534216562.jpg

2, la retenció d'aigua donarà lloc a l'aparició de dipòsits minerals, en aquest cas, l'ús d'una baixa concentració de solució de vinagre per eliminar aquest tipus de deposició, i finalment netejar a fons.

3, no posi acer de baix carboni o estris de cuina de ferro colat a la pica per un llarg temps, també no posar els plats de rentat de goma, esponja rentavaixelles humit o la resta de l'estora de neteja que queda a la pica.

4, no renti els plats de goma, esponja rentavaixelles humit o una altra estora de neteja que queda a la pica.

5, que conté components de clor dels estris domèstics, lleixiu, etc. farà mal i embornals, fins i tot a l'armari, si el recipient amb lleixiu o detergent químic obert, llavors el gas o vapor de l'aire també causar danys a la pica continuació.

6, fins i tot a l'armari, si s'obre el recipient amb lleixiu o detergent químic, el gas o vapor que flota d'ella també causar danys a la pica continuació.

7. Utilitzar productes detergents o d'un altre rentat de menys de plata que contenen sofre o àcid clorhídric. Mètodes d'ús indegut, hàbits de neteja inadequada i la qualitat de l'aigua impura pot causar danys a la pica.

8, si el canal intermitent "òxid flotant", "taca de floridura", etc., pot utilitzar pols de cinc o pasta de dents net recobert en l'òxid i taques, netegi amb un drap de cuina, no utilitzeu la seda cent neta, mòlta peça o material de polit per netejar la pica.