Casa > Exposició > Contingut

acer inoxidable doble lavabo

May 21, 2017

Com triar una bona qualitat d'acer inoxidable de doble lavabo ?

1. La qualitat del cos principal de la cadena. L'acer inoxidable és una espècie de ferroaliatges, la proporció d'acer és 7,87, el que afegeix níquel, crom metalls pesants, la proporció d'aquests metalls que l'acer perquè sigui més gran, el pes tan pesat (per descomptat, el gruix de la placa de referència). Si és fals, d'acer inoxidable de baixa qualitat, tal com la placa d'acer de pes de crom és la llum.

Tecnologia de processament de la superfície El procés de tractament de superfície de la canal, encara que hi ha molts tipus de, però comprovar si la brillantor i la planeitat és un dels criteris per a la selecció dels embornals. Superfície irregular, el color és feble, no ha de voler.

p201703211121276570047.jpg

2. Elecció del pica accessoris. Encara peces petites que no poden ser ignorats, la qualitat dels accessoris afectarà directament al tanc d'aigua. Per exemple, d'acord a molts consumidors de l'ús d'embornals, la fugida tanc d'aigua es produeix principalment a causa de la junta inferior, resistència a la corrosió. La mànega del tub de plàstic no és resistent a l'aigua calenta, fàcil d'envelliment, fàcil caure i fuites. La millor opció de PP tub de material de clavegueram, segellat d'alta, sinó també per evitar fuites. En la posició d'entrada d'aigua ha de tenir el posicionament pilota, el segell tipus squeeze, la localització bola d'acer és la clau de purga aigüera, la qualitat de localització és bona, pot eliminar ràpidament les aigües residuals. Per tant, el consumidor necessita per comprovar els accessoris són: L'entrada de la col·locació de boles d'acer, segellat equips d'aigua, la boca de desbordament, equip de silenciador, etc.