Casa > Exposició > Contingut

Cuina de doble lavabo sense moure

Jun 13, 2017

La pileta és el cor de la cuina, segons les estadístiques, l'ús d'aigüeres a la cuina és la freqüència més alta, abans de la preparació dels menjars i el treball de neteja, més del 70%, i s'enfonsa per fer front. Els fregalls d'acer inoxidable són els més utilitzats a la cuina. Llavors, com triar la mida de l'embornal d'acer inoxidable? Quina és la mida de la pica? Segons l'enteniment, la mida general del flux d'acer inoxidable és d'aproximadament 600, 500 és la mida mínima mínima d'acer inoxidable. I el preu dels dipòsits d'acer inoxidable depèn de la mida de la mida.

La pileta de cuina de dos cuiners recentment comprada es pot recobrir amb una capa de greix animal o vegetal, aïllant la superfície de la pica del contacte amb substàncies corrosives.

p201612150941140738614.jpg

Neteja d'aigüeres d'acer inoxidable amb esponja o cotó, com ara agent de neteja per utilitzar un detergent neutre suaument;

Si la retenció d'aigua produeix una deposició de minerals, podeu utilitzar una concentració baixa de vinagre per eliminar, i després netejar completament l'aigua.

No retireu les aigües residuals a la pileta de la decoració, no utilitzeu productes de neteja que continguin components de clor com a pileta de lleixiu, detergent platejat o que continguin sofre, àcid clorhídric i drogues o soldats fotogràfics, com ara la matèria fosca s'ha de netejar immediatament netejar aigua;

No utilitzeu la bola d'acer per fregar la pica de la cuina del recipient doble , evitar rascades a la superfície i fer que les partícules metàl·liques s'adhereixin a la paret de la conca que condueix a l'oxidació;

No utilitzeu coixinets de goma, ja que la brutícia sota la manta és difícil de netejar.

Ranura de tres grooves o submarines a causa del disseny en forma especial, més adequat per a l'estil de la cuina gran, bastant pràctic, ja que es pot xopar al mateix temps, rentar i emmagatzemar, i moltes altres funcions, però també per separar els aliments, estalviar temps i estalviar diners.

En el disseny de la cuina moderna, l'àrea de funcions de la pica del plat doble està, òbviament, expandida, com la pileta i el gabinet està connectat al lloc on s'obre una àrea de treball, de manera que la pileta fins i tot amb les funcions d'emmagatzematge. Per descomptat, la forma de la consola també determina la forma del flume, com ara la consola en forma de T, per maximitzar l'estalvi d'espai i aconseguir l'objectiu d'estalviar treball, sovint a la cantonada de la instal·lació de flux en forma de T complir amb el principi de l'enginyeria de construcció.