Casa > Exposició > Contingut

cuina doble d'acer inoxidable

Jun 14, 2017

Fregadero de cuina Groove bo o doble groove: el primer que cal adonar-se

En primer lloc, per a la safareig de la cuina inoxidable del primer requisit, els pots grans es poden posar convenientment a la neteja de la pica, sota aquesta petició, si el vostre gabinet és relativament petit, la posició del dipòsit d'aigua és relativament petita, llavors no teniu per tenir en compte altres, directament a la zona de menú. Si la posició de l'embornal és gran, posar una ranura doble també pot triar un dels grans testos que poden col·locar una gran neteja de manera convenient, llavors podeu continuar mirant cap avall.

Pica d' estris de cuina Groove bo o doble groov e -avantatges i desavantatges d'un lavabo sol

Els preus de les ranures simples són barates i, en el mateix espai d'instal·lació, es poden utilitzar tragamonedas individuals per aconseguir un major ús de l'espai. Això és per obrir el mateix forat gran a la taula, l'ús de la conca d'un sol canal és més gran que el doble ranurat. Només hi ha un dipòsit a l'aigua, el tub inferior és més simple que el doble ranurat. Si voleu utilitzar una altra conca per netejar, assegureu-vos que la ranura del menú sigui més oberta. Si utilitzeu un canal únic, perquè l'espai de funcionament és gran, el xoc general a l'aigua exterior serà menor.

p201702281636475823636.jpg

Fregadero de la cuina Groove bo o doble ranurat: avantatges i desavantatges del lavabo doble

El preu de la doble groc és car, el mateix espai d'instal·lació pot ser més còmode d'utilitzar, com ara dos tragamonedas, un pot ser utilitzat per a raspallar testos, draps de rentat i altres punts bruts del treball. L'altre s'utilitza per rentar plats, rentar verdures i rentar fruites. Rentar les coses en un, l'altre per escurrer i així successivament. El doble canal té dues aigües, la gestió de l'aigua és més complexa, la probabilitat de mal és també alta. Si la posició de l' acer inoxidable de la vostra cuina està gran, posar una doble ranura també pot triar una de les grans olles que poden posar-hi una gran neteja. Si t'agrada l'embornal de bombolles directe, es recomana comprar una doble ranura, amb una única ranura cada vegada que has de fer un gran abeurador d'aigua, i tampoc la protecció del medi ambient es perd. Podeu utilitzar un canal per rentar el greix, una canya per rentar-la.