Casa > Exposició > Contingut

pica de acer inoxidable doble bol undermount

Jun 14, 2017

Pica de doble bol d'acer inoxidableescala es deu a nostres a llarg termini l'ús de la pica no netejar-ne els resultats, un aspecte molt desagradable, és difícil de netejar, llavors cada família es trobarà problemes les taques d'aigua. Tot seguit, vaig ensenyar uns pocs traços del acer inoxidable pica escalat supressió mètode comú en la vida.

Pica de doble bol d'acer inoxidableescala-vinagre Desincrustant

tindrà l'escala de l'envàs. Aboqui en vinagre comestible, el recipient per recollir la batzegada, així que hi ha una escala del lloc per menjar vinagre remullat, més tremolant diverses vegades després de l'envàs de posar uns 20 minuts. 20 minuts per trobar que l'escala ha començat a caure, per treure l'escala netejador pot abocar aigua calenta en el recipient, inundat amb una escala del lloc. Remullar en mig una hora o així, com més gran sigui l'efecte millor. Després de prendre, vostè pot trobar que l'escala de la part inferior de l'envàs és gairebé tot fora. Netejar el contenidor. Vinagre comestibles l'ingredient principal és l'àcid acètic, escala principal ingredient és el carbonat de calci, carbonat de magnesi. Vinagre comestible i escala després de la reunió, produirà acetat de calci i àcid carbònic. Àcid carbònic es pot classificar en diòxid de carboni i aigua, la formació d'acetat de calci també pot ser soluble en aigua. Així que vostè pot netejar l'escala, la proposta d'utilitzar vinagre concentrat, l'efecte és millor. La raó per a remull en aigua calenta i vinagre és que la reacció és més ràpida i l'efecte és millor.

p201612150950249373788.jpg

Pica de doble bol d'acer inoxidableescala llimona Desincrustants mètode

Talleu la llimona a un contenidor de l'escala-escala. Si pot escalfar el contenidor, pot escalfar per obrir l'aigua, i llavors és fàcil de fer durant uns 10 minuts. Si el recipient que no pot ser escalfat pot abocar a la partida remull durant 20 minuts. Com més gran sigui la temperatura, millor l'efecte de dissolució. Llimona és l'ingredient principal de l'àcid cítric, àcid cítric és àcid feble. Àcid feble després de la calefacció i l'escala d'aparició de reaccions químiques, resultant en ampliació. Les llimones més, la major acidesa. Millor l'efecte. S'extreuen productes escala àcid cítric venuts en el mercat de llimones. Perquè l'extracció d'alta puresa, tan bon efecte.