Casa > Exposició > Contingut

dosificador de cuina doble encimera d'acer inoxidable

Jun 13, 2017

El paper dels lavabos a la cuina és molt important, però també la vida a la llar és una posició molt important, perquè la nostra vida a la llar també és un gran impacte. Com a petit ajudant a la nostra cuina, la compra d'embornals sol trencar a tothom, sobretot a la cuina de l'estenedor, un sol solc o un doble buit, un bon problema, sobretot moltes persones esmentades.

Cuina de cuina d'acer inoxidable doble encimera enfront de pica de cuina d'acer inoxidable

p201702281512490971350.jpg

Bol individual : el preu és més econòmic, la mateixa superfície, un canal únic pot obtenir més espai, i només una sola pica, en la instal·lació del tub d'aigua, l'estructura és relativament senzilla, còmoda i duradora. Els preus de les ranures simples són barates i, en el mateix espai d'instal·lació, es poden utilitzar tragamonedas individuals per aconseguir un major ús de l'espai. Això és per obrir el mateix forat gran a la taula, l'ús de la conca d'un sol canal és més gran que el doble ranurat. Només hi ha un dipòsit a l'aigua, el tub inferior és més simple que el doble ranurat. No és convenient col·locar els elements en una única ranura després de la neteja (de manera que la sola ranura també produeix molts tipus, com ara afegir zona de drenatge).

Taula doble : la instal·lació i la ranura única, a la taula, obren un forat de la mateixa mida, però perquè hi ha dos motius, generalment es netegen verdures i olles i paelles, es poden separar les dues, no remoure junts per netejar, Eviteu vegetals grassos, molt ecològics i duradors, però també estalvieu els recursos hídrics. Encara que el preu és car, però el mateix espai d'instal·lació pot ser més còmode d'utilitzar, es pot utilitzar un lavabo per a raspallar testos, draps de rentat i altres taques brutes de l'obra, l'altre per rentar plats, plats, rentar fruites. Rentar les coses en un, l'altre per escurrer i així successivament. Però el doble canal té dues aigües, la gestió de l'aigua és més complexa, la mala probabilitat també és alta. Si la posició de l'embornal és gran, posar una ranura doble també pot triar un dels grans testos que poden emplenar de manera convenient una gran neteja.