Casa > Exposició > Contingut

pica de doble bol d'acer inoxidable

Jun 14, 2017

Un munt de consumidors de la família és segur per comprar l'ús de piques i nostre pica és una molt bona elecció, hem portat un efecte molt bona, però si vostè vol comprar l'ús de piques, com determinar els seus propis ha solbol d'acer inoxidable picaopica de doble bol d'acer inoxidable-lo?

Cuina pica sola solc bo o doble ranura-Pica cuinasol groove ranura doble com triar?

p201612150951050788219.jpg

Segons la mida de lacuinataula: ranura única van representar una mida petita, estalviar l'espai de la cuina, si la casa cuina mida Mesa és relativament petit, pot no encaixar doble ranura, l'elecció de ranura única gran. Si la mida de taula de cuina és gran, ja sigui doble ranura o solc sola, no hi haurà cap impacte, l'elecció de ranura doble, grandària especificacions són molt més grans que el sol solc, però també molt convenient.

Segons l'ús de l'hàbit de decidir: si li agradaria posar olles grans a la pica per rentar, però els armaris de casa són petites, la ubicació de la pica no és molt, vostè directament pot triar una pica més gran; Si esteu acostumats a rentar verdures o bols amb Abeuradors d'aigua, escolliu doble abeurador, escollir paraules individuals a través, comparar font d'aigües residuals, protecció del medi ambient no. La major diferència és que la meitat dels dos solcs es pot utilitzar per netejar la matèria grassa, generalment s'utilitza per netejar les verdures, però l'àrea de la pica és més petit, l'abeurador sol és gran àrea, no serà fàcil polvoritzar l'aigua sobre la taula.