Casa > Exposició > Contingut

cuina de doble conca piques d'acer inoxidable

Jun 02, 2017

La cuina és un lloc per satisfer la butchered. De les matèries freds amb el color final de sabor de les necessitats de deliciós sabor a sotmetre a una sèrie de rentar, tallar, cocció i altres processos, aquest és el primer pas és una varietat de rentat. Rentar verdures conca Amoy esbandida esbandida llarg s'ha acabat l'època, substituïda per una varietat de rentat dedicat a través. Recentment, lad'acer inoxidableConca de l'abeurador destaca en nombrosos rentat Abeuradors.

Lad'acer inoxidableabeurador immediatament se sentiran atretes per l'aparició de metall moderna. Superfície de producte té una sensació de fred amb encant, l'exposició a l'abeurador d'acer en la part superior de la llum reflectida davant d'una persona, hi ha una llum natural suau sensació, molt meravellosa. Aquesta llum és diferent de l'enlluernadora "brillant", discret i textura. Una ullada al passat, l'aixeta, Conca abeurador també té un munt de disseny de corba suau i la sensació de fred de l'acer inoxidable. En conjunt, és com una bellesa gel fresc.

p201703021428377139895.jpg

Conca d'acer a través de plisat procés per tal que el producte presenta una textura noble i un sabor fort moda, tractament de dibuix de filferro de la reflexió de superfície de producte de la llum és molt suau, còmode no enlluernadora. Productes tocar la fotosensible i no relliscós, similar a la sensació de vidre.p201703021658167615957.jpg