Casa > Exposició > Contingut

Disseny i tecnologia de la funció de flux

Jun 15, 2017

La soldadura general del dipòsit d'aigua Tancar, sense soldadura virtual. La qualitat de la soldadura és un dels factors més crítics que afecten la vida del flume, que està ben soldada i que pot evitar l'oxidació i la soldadura. A partir del mercat d'avui, qualsevol soldadura doble de canonada de més de 18 cm, està soldada. El cost d'aquesta soldadura és elevat.

A més, l' acabat de la vora fina, pot ser molt bo amb l'anastomosi de la taula, per evitar la unió de filtració d'aigua, fins i tot si hi ha gotes d'aigua, escòria trencada a la taula, amb un drap que es pot posar fàcilment a la ranura, per tant, prestar atenció a la vora prima de la planxa, ja que la vora fina dels requisits tecnològics de processament és relativament alta, més fina és la vora de la més difícil d'aconseguir plana.

Aixecament d'acer inoxidable La vida útil del producte és curta

A l'hora d'escollir els embornals d'acer inoxidable, primer cal observar el gruix del material de l'acer inoxidable a 0. Espessor de 1,0 mm de gruix, és molt convenient afectar la vida útil i la resistència del flux, massa gruixut pot danyar fàcilment la taula.

En segon lloc, mireu el procés de tractament de superfície, acabat de brillantor, però fàcil de raspar, resistència a la llum de sorra al desgast, però fàcil de recollir la brutícia, la llum mate de l'alta brillantor, també té la durabilitat del lixat, l'elecció general més.

La utilització d' aigüeres d' acer inoxidable , la superfície és fàcilment ratllada, de manera que la seva superfície a través del filferro, el liquat i un altre tractament especial, que poden suportar un ús repetit, també poden ser més resistents a la brutícia, la comoditat de neteja.

L'índex de referència important per a la selecció de lavabos de ceràmica és l'acabat d'esmalt, la brillantor i la velocitat d'emmagatzematge de ceràmica. Productes acabats d'alta qualitat, de color pur, fàcil de netejar, netejar per si mateix, netejar-lo bé. Com més baix sigui l'índex d'absorció de l'aigua, millor serà el producte.