Casa > Exposició > Contingut

piques de cuina d'acer inoxidable de bol profund doble

Jun 14, 2017

piques de cuina d'acer inoxidable de bol profund doble

Persones a l'alimentació com el dia, la persona és de ferro l'arròs és acer àpat no té gana menjar pànic tot explicar la importància de menjar i després de dinar la necessitat de dur a terme la neteja de la taula, i ara una situació tan trivial ha esdevingut molt enredat , una gran quantitat de famílies joves estan molt cansats d'aquesta cosa, la petita part de la necessitat per a tothom introduir lapica de cuines d'acer inoxidablei passos d'instal·lació de rentamans que millor pot utilitzar la pica, sota vegeu la introducció de la instal·lació de la pica.

p201703311543572680675.jpg

Introducció decuina d'acer inoxidablepassos d'instal·lació

1, alçada. Qualsevol tanc s'instal·la, triar l'altura que li escau millor. Aigüera d'acer inoxidable hauria de ser instal·lat amb l'altura de la consola de cuina, així que en la vida quotidiana de l'ús de més convenient.

2, fase d'instal·lació de Conca. La plataforma pica és fàcil d'instal·lar, mentre el forat es poden obrir sobre la taula. A l'escenari conca flume estil té una varietat de disseny de tall per triar, per assegurar que la pica d'acer inoxidable i Mesa connexió bretxa uniformement, no pot tenir situació generada per infiltracions de l'aigua.

3, instal·lació de Conca plana de Taiwan. El mètode d'instal·lació de Conca pla és adoptat per concretar l'efecte d'instal·lació sense costura de la pica d'acer inoxidable i Mesa. Pis tall de pica d'acer inoxidable, fàcilment pot eixugar les gotetes d'aigua i altres taques a la pica d'acer inoxidable, sense taques es deixaran a la pica i Mesa Gap, seguretat i salut. Gràcies a la instal·lació sense costura de piques de cuina i taulells, hi ha un major ús d'espai. Aigüera d'acer inoxidable i Mesa perfecte coincideixen, en aparença agradable.

4. instal·lació de la conca inferior. Piques d'acer inoxidable utilitzant la plataforma sota el mètode d'instal·lació de Conca, d'acer inoxidable piques estan instal·lats sota la taula, amb un major ús d'espai, la taula fàcil de netejar.

Avantatges depica de cuines d'acer inoxidable

Àcid i superfície resistent alcalí, anti-oxidació, bella, sovint mantenir brillant com nou i durador.

Fort i resistent, resistents al impacte i abrasió, sense danys a utensilis de neteja.

Es poden fer moltes funcions, llum, a través de la tramitació de precisió, de diferents estils i diversos tipus de taulells de cuina.