Casa > Exposició > Contingut

cantonada desmuntar pica de cuina

Jun 15, 2017

Aquestes persones pensen que cap magnetisme és d' acer inoxidable , de fet, no hi ha magnètic que no pot jutjar els pros i contres de l'acer inoxidable (l'acer 304 també tindrà magnètic)

La gent sovint pensa que els imants per absorbir l' acer inoxidable , verificar els seus mèrits i demèrits, no absorbeixen no magnètics, pensen que és bo, genuí, la succió és magnètica, es considera falso falsificador. De fet, es tracta d'una forma equivocada d'una banda, no pràctica i equivocada d'identificar. La varietat d'acer inoxidable, a temperatura ambient segons l'estructura organitzativa, es pot dividir en diverses categories:

p201702271652543615633.jpg

1. Mida austenítica del cos: com 304, 321, 316, 310, etc.

2. Dimensió del cos de Martensita o ferrita: com ara 430, 420, 410, etc .;

El cos austenític és no magnètic o feble magnètic, i la martensita o ferrita és magnètica. Normalment s'utilitza com a placa de tub decoratiu d' acer inoxidable , principalment material de cos austenític 304, generalment és un magnetisme no magnètic o feble, però a causa que la fosa causa fluctuacions de la composició química o un estat de processament diferent, també pot aparèixer magnètic, però això no pot considerar-se fals o sense qualificar, quina és la raó? L'austenita esmentada anteriorment és un magnetisme no magnètic o feble, i la martensita o ferrita és magnètica, a causa de la segregació de components en la fosa o tractament tèrmic impropi, causarà l'acer inoxidable austenític 304 en una petita quantitat de teixit de martensita o ferrita. D'aquesta manera, l'acer inoxidable 304 tindrà un dèbil magnètic. A més, l'acer inoxidable 304 després del procés de fred, l'estructura també es convertirà en martensita, major serà la deformació del mecanitzat en fred, la transformació de martensita Més, com més gran sigui l'acer magnètic. Com a nombre de corretges d'acer, la producció del tub Siami 76, sense sentit magnètic obvi, la producció de Shong. 5 tubs. A causa de la deformació de la flexió d'un sentit magnètic més gran és obvi, el tub rectangular quadrat de producció a causa de la deformació que el tub rodó, especialment l'angle de la part, la deformació més intensa més evident. Per eliminar completament les causes abans esmentades de l'acer magnètic 304, a través de la solució d'alta temperatura per restaurar l'estabilitat de l'estructura de l'austenita, eliminant així el magnetisme. En particular, a causa de les raons abans esmentades per a l'acer inoxidable 304 magnètic, i altres materials d'acer inoxidable, com el 430, l'acer al carboni magnètic no és del mateix nivell, és a dir, l'acer magnètic 304 sempre mostra és feble magnètic. Això ens diu que si l'acer inoxidable amb un dèbil magnètic o totalment no magnètic, s'haurien de jutjar com a material 304 o 316, si és igual que l'acer al carboni magnètic, que mostra un fort magnetisme, perquè el discriminant no és material. La compra de productes d'acer inoxidable hauria de ser seleccionada per fabricants de productes de renom, no és barata, tingui cura dels enganyats.