Casa > Exposició > Contingut

Descompte doble de baix preu

May 20, 2017

La pileta de la conca individual i el lavabo de doble desnivell tenen els seus propis avantatges i desavantatges, en la vida real, la conca individual i la doble conca que és millor, de fet, no s'hauria de generalitzar, però s'ha de jutjar d'acord amb la situació real.

1, segons hàbits dietètics individuals i determinats

Tothom té els seus propis hobbies a la dieta, algunes persones agraden els aliments xinesos, algunes prefereixen menjar occidental, hàbits de menjars orientals i occidentals, però també afecten l'elecció dels embornals.

Si preferiu menjar xinès, una mica més d'una gargada sembla millor, per tant, és més convenient posar el wok a la neteja. A més, un lavabo individual més gran també pot ser convenient per rentar plats, plats, plats i altres articles.

p201703021427041831348.jpg

Si és una preferència per als amics d'aliments occidentals, feu un petit suggeriment o trieu un lavabo de doble descens és millor. Taula d'aliments occidentals Nombre general i més a la placa principal, doble al costat més convenient de la neteja de la pica, mentre es drena, mentre que la neteja també és més convenient.

2, depenent de la mida de la taula de la cuina

Si el taulell de la cuina a la llar és petit, no hi ha més de dos tragamonedas, la selecció de ranura única gran a la línia, no compreu una petita grandària de l'abeurador únic, si la mida de la taula de la cuina és gran, sigui un doble descompte Pica o una única ranura, no hi haurà cap impacte, per tant, la pica de la cuina pèrdua d'una sola fàbrica no és correcta o bé es baixa bé? Això encara depèn de la grandària de la taula de la cuina, el lavabo de descomposició individual i el lavabo de descomposició doble són molt bons.