Casa > Exposició > Contingut

pica de cuina d'acer inoxidable raspallat

Jun 07, 2017

Les aigüeres d'acer inoxidable són raspades al final de quin tipus de millor? En l'actualitat, el mercat d'embornals d'acer inoxidable a la superfície de la pileta generalment és millor, però ara més de la meitat de la tecnologia del mercat de tractament de superfícies es talla. Si aquesta elecció és una mica difícil d'escollir, ja que tots són coberts, això ha de tenir punts bons i dolents! Sobre la pileta d'acer inoxidable, quin tipus de procés de trefilatge és millor? Com es pot veure la fabricació de la pica d' acer inoxidable ?

1, raspallat després de la brillantor

En general, després de dibuixar el tractament de la superfície de l'acer inoxidable, és suau i brillant, no enlluernador, sinó que també no es farà brillant. No és fàcil absorbir l'oli, i no és fàcil per a les taques d'aigua residuals. I alguns dels fils de filferro pobres s'enfonsen en acer inoxidable , la superfície després del dibuix, a causa de la profunditat de desnivell, resultant en una reflexió superficial diferent, ombrívola, fàcil d'enganxar oli, sense una bona neteja.

p201702281642092861109.jpg

2, empalmant el dibuix

El tractament de trefilatge es fondeja a la paret i al solc de la banqueta a la cruïlla de la forma més natural, mentre que el mal tractament de la pica a la cruïlla de les rastres òbvies de costura, es deu principalment al procés immadur de dibuix de fil conductor o al primer cable dibuixant una bona placa d'acer inoxidable, i després el tanc d'estampació causat per dos empalmaments, d'influència extremadament bella

3. Cap dibuix a les cantonades

La pileta amb una bona mà d'obra, les cantonades també són filamentoses. i el procés de producció del canal general, a causa de les limitacions del procés, no es pot utilitzar per filmar eines de dibuix per tractar cantonades, o per estalviar temps, serà la cantonada del processament simple que pot ser.

4. Gruix uniforme

El veritable dibuix de filferro és bo, el filament és la uniformitat del gruix, la uniformitat del gruix de la superfície del tanc d'aigua és bonic, i el gruix no només afecta l'aspecte, alhora que toca el sentit òbvia de la textura, és pobre. un sentiment aspre, però fàcil de submergir-se.