Casa > Exposició > Contingut

piques d'acer inoxidable acabat raspallat

Jun 15, 2017

Sovint tenen consulta client: pica d'acer inoxidable ésraspallatbo o perles de plata fideus millor? Permetin-me presentar als pros i contres dels dos.

p201703011505156860725.jpg

Embarcació principal Silver Pearl fideus Flume: Tractament superficial químic (comunament conegut com "Fideus perles de plata")

Procés principal: tractament virtuts diürètiques, sandblasting, electroquímica.

Avantatges: Requisits sobre el motlle de baix, requisits de qualitat i superficials, no és fàcil raspar flors, tractament superficial simple i baix cost de l'acer.

Desavantatge: La superfície no ésd'acer inoxidable, però la sorra d'or d'acer, or d'acer Arena fina forat fàcil criar bé, el temps llarg superfície es convertirà negre o cauen en forma spot calb, escabetx i electròlisi entorn de la contaminació d'aigües residuals, protecció del medi ambient no.

Descripció: Aquest procés de tractament de superfícies a més de les marques individuals utilitzar 304 materials, 201 materials principalment per a l'aplicació de gamma baixa abeurador. Funció antioxidant es basa principalment en recobriments químics i no sobre materials d'alta qualitat en acer inoxidable.


Procés principal de dibuix pica de superfície: Tractament superficial la físiques (raspallattractament de superfícies de filferro suau)

Embarcació principal: polit

Avantatges: acer inoxidable color primari superfície, metall textura fort, sanes i nou i fàcil de cuidar, el procés de producció de baixa contaminació (protecció del medi ambient).

Desavantatges: El motlle i necessitats de materials (utilitzen sobretot inoxidable 304), processament difícils, alts costos econòmics.

Descripció/controls: d'acer inoxidable és un material seguretat reconeguts internacionalment que pot ser implantat en el cos humà. Les piques final internacional de mitjana i alta gairebé tots adoptar la nau de tractament físic de superfície. Tractament superficial "Seda suau" és "raspallat" tractament superficial de la "versió millorada", la superfície suau i delicat.