Casa > Exposició > Contingut

Aigüera d'acer inoxidable del bany

Mar 16, 2020

Tot i que els lavabos d’acer inoxidable s’utilitzen sovint a la cuina, també són ideals per als banys. Els lavabos del bany tenen una gran varietat de materials i estils, que van des de porcellana senzilla fins a vidres de luxe. Si voleu afegir un estil contemporani a l’espai del bany, l’aigüera d’acer inoxidable del bany seria una bona elecció. La superfície metàl·lica dura de l'acer inoxidable fa que els bacteris puguin unir-se i sobreviure. La seva fàcil capacitat de neteja la converteix en la primera opció per a estrictes condicions sanitàries. Al mateix temps, la brillant i fàcil manteniment de la superfície d’acer inoxidable també proporciona al bany un aspecte modern i atractiu.

La dimensió exterior d’aquest lavabo d’acer inoxidable del bany és de 19 1/8 polzades x 16 1/8 polzada x 7 ", i la dimensió interior de 17 polzades x 14 polzades. La mida d’aquest lavabo de bany d’acer inoxidable és adequada per a la majoria de banys. El gruix d'aquest lavabo de bany inferior és de 20 calibres.

Benvingut a l'engròs de la pica d'acer inoxidable Symbol Totes les nostres instal·lacions de càrrega de barreja disponibles, sense importar els fregidors d’acer inoxidable de cuina o les pías d’acer inoxidable del bany.


bathroom stainless steel sink