Casa > Exposició > Contingut

són piques d'acer inoxidable resistent a les ratllades

Jun 10, 2017

Per tal de mantenir la pica net i asèptic, brillant com nou, que ens obliga a realitzar un manteniment periòdic. El tipus de manteniment de cura es basa principalment en el material que fa la pica. Els següents són alguns dels consells pica més comuns:

En primer lloc,Aigüera d'acer inoxidable

Piques d'acer inoxidable són més fàcils de netejar i mantenir. No obstant això, per evitar rascades, la depressió i l'envelliment, però també necessiten manteniment regular. Netejarpiques d'acer inoxidablePodeu utilitzar rentar plats o aigua de soda. Esbandida bé i polir la superfície amb un drap suau o tovallola de paper. No fan matolls o fregar el cable, es rascarà la pica. Ús de cautxú o plàstic mat per evitar rascades la superfície del plat o deixar rastres. També podeu afegir una petita quantitat de vinagre o amoníac per fer més brillant la superfície.

p201702281642092861109.jpg

Segon, pica d'esmalt

No deixis que les taques àcides o menjar sortir a la superfície durant molt de temps. La majoria de les piques d'esmalt no tenen àcidresistència, l'exposició a llarg termini a irritants substàncies com àcid, etc. es incolors o fins i tot corrosió. L'ús de plàstic o perforada pad és potser la millor manera de protegir la pica porcellana del dany.

En tercer lloc, pedra pica

Pedra natural porós, així algunes substàncies a través dels porus en la pedra s'enfonsen. Si la protecció inadequada, la pica pedra absorbirà humitat. Per això, eliminarà immediatament les taques, per evitar la sal, llima, calci, detergents i altres taques acumulació és la millor manera. Piques de pedra ha de ser netejats amb regularitat, preparar esponges o teles suaus, netejadors amb detergent neutre no-terra, esbandida amb aigua tèbia.