Casa > Exposició > Contingut

Els forats de la cuina són de mida estàndard

Jun 10, 2017

L'elecció del dipòsit d'acer inoxidable ha de prestar atenció a la mida de la mida

Acabat d'acer inoxidable mida estàndard: 800x450mm, 500x450mm; ara són més grans, la conca doble 920 * 460mm, la conca individual 500 * 450mm.

L'elecció de la pileta és la necessitat de prestar atenció a molts aspectes, com ara el material de pica, el lavabo és bo o dolent, la funció de la pica i la mida de la pica, etc. Quins són els continguts de la pileta i altres aspectes de la xarxa de la marca d'enfonsament xinès, però molts altres aspectes no se us presenten, de manera que avui us expliquem un altre punt, la grandària de la mida de la pica. En l'elecció de la pileta quan la mida de la mida de la pica també ha de prestar atenció.

p201702281006043417819.jpg

La grandària de la mida de la pica pot distingir-se de tres aspectes, que es divideixen segons el tipus de pica, ja que la pileta té una sola ranura, doble ranura i tres slots. En general, els tres casos següents:

En primer lloc, la ranura única sol ser l'espai de la cuina és una elecció familiar massa petita, la manca de lloc que s'utilitza pot ser una mica d'inconvenient, ja que només per complir amb la funció de neteja més bàsica;

En segon lloc, el disseny de dues tragamonedas és el més utilitzat, ja que el doble tragaluz pot satisfer les necessitats de neteja i condicionament per separat, sinó també perquè l'espai ocupat per l'època no és gran, l'espai general no és una cuina petita. S'utilitza, de manera que el doble disseny de les ranures de la pileta es converteixi en la primera opció per a moltes persones;

En tercer lloc, el tercer tanc o la ranura mare per el disseny per a la forma especial, és més adequat per a l'estil de la cuina gran, també és pràctic, ja que es pot embojar o rentar i emmagatzemar i moltes altres funcions, però també pot fer que els aliments estiguin crues i cuinats per separat, estalviar temps i esforç, l'ús és molt convenient.